Η ergodotisi, η ιστοσελίδα εργασίας της Κύπρου, έχει πρόσφατα προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου project, της ιστοσελίδας Portofolakis.com. Πρωτού όμως προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ιστοσελίδα, αξίζει να αφιερώσουμε μια παράγραφο για την ergodotisi.

Η ergodotisi, από το 2012 μέχρι και σήμερα, διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με περισσότερες από 7,000 εταιρείες, αναρτώντας τις θέσεις εργασίας τους στην ιστοσελίδα της. Αυτές οι αγγελίες προσελκύουν περισσότερους από 150,000 χρήστες μηνιαίως, οι οποίοι διεκδικούν αυτές τις θέσεις εργασίας.

Η αξία που ξέρει να δημιουργεί η ergodotisi

Αυτό ήταν και το πρώτο μας εγχείρημα, το οποίο φιλοδοξούσε να δώσει αξία τόσο στην εταιρεία, όσο και στον υποψήφιο. Μετά από 6 χρόνια λοιπόν στον τομέα της δημιουργίας αξίας μεταξύ εταιρειών και υποψηφίων, ήρθε η ώρα για τη δεύτερη σελίδα που φιλοδοξεί να κάνει ακριβώς το ίδιο. Να δημιουργήσει, δηλαδή, αξία τόσο σε εταιρείες όσο και σε… καταναλωτές αυτή τη φορά!

Τι είναι ο Portofolakis;

Τι είναι λοιπόν ο Portofolakis; Ο Portofolakis είναι μια ιστοσελίδα η οποία φιλοξενεί όλες τις προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών στην Κύπρο! Στην ιστοσελίδα αυτή, ο καταναλωτής μπορεί να βρει προϊόντα και υπηρεσίες που βρίσκονται σε τιμές χαμηλότερες της κανονικής υπό τη μορφή προσφοράς, σε όλους τους κλάδους προϊόντων και υπηρεσιών.

Στον Portofolaki, ο χρήστης μπορεί να μπει, να ψάξει και να βρει το προϊόν που θέλει να αγοράσει (ή πανομοιότυπο του) σε τιμή χαμηλότερη από αυτήν που θα πλήρωνε, εάν το αγόραζε από οποιοδήποτε κατάστημα στα τυφλά.

Τι είδους προϊόντα και υπηρεσίες φιλοξενεί ο Portofolakis;

Σκοπός της ιστοσελίδας αυτής είναι να ικανοποιήσει κάθε είδους καταναλωτή, από τη νοικοκυρά και τη μητέρα μέχρι τον έφηβο και τον εργαζόμενο! Γι′ αυτό και η γκάμα προσφορών στον Portofolaki περιλαμβάνει από προσφορές Υπεραγορών και Παιδικά-Βρεφικά, μέχρι Ηλεκτρονικά, Μπάρ – Κλάμπ, Ένδυση και Διαμονή !

Έτσι, αυτό το νέο project της ergodotisi, όχι μόνο δημιουργεί αξία στις εταιρείες που διαθέτουν προσφορές στα προϊόντα τους βοηθώντας τες στη διάδοση αυτής της προσφοράς, αλλά και στους καταναλωτές, ενημερώνοντας τους από ποιο κατάστημα μπορούν να αγοράσουν αυτό που θέλουν, πάντα σε χαμηλότερη τιμή.

Τι χρειάζεσαι αυτή την περίοδο; Μπες στον Portofolaki τώρα και δες αν βρίσκεται σε προσφορά!

Πηγή: Portofolakis

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *