Τον χαρακτηρίζουν ως τον μεγιστάνα με τη χρυσή καρδιά. Ο λόγος για τον Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, ξεδιπλώνει τις σελίδες του βιβλίου της συναρπαστικής ζωής του.

Το παιδί που λόγω των συνεπειών της τουρκικής εισβολής, μετανάστευσε στην Αγγλία μαζί με τους γονείς του σε ηλικία 8 ετών και κατάφερε από το μηδέν να δημιουργήσει έναν κολοσσό, το «Yiannis Group». Με περιουσία που ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια, η οποία ωστόσο δεν αλλοίωσε τον χαρακτήρα του και δεν έσβησε τα βιώματα του στις γειτονές του Καϊμακλίου και του Συσκλήπου.

Όπως εξομολογείται, παρά τα χρόνια που πέρασαν, δεν «κατάφερε» ποτέ να κόψει των ομφάλιο λώρο με την αγαπημένη του Κύπρο, στην οποία προσφέρει τα μέγιστα μέσω του «Yianis Christodoulou Foundation». Με δεκάδες έργα και φιλανθρωπίες, επενδύει στους νέους και στα ευάλωτα παιδιά με στόχο να τους προσφέρει ένα καλύτερο αύριο. 

Γιατί στα 16 του εγκατέλειψε το σχολείο και με ποιο τρόπο κατάφερε από το μεροκάματο των 25 λιρών που έπαιρνε κάθε βδομάδα, να εργοδοτεί σήμερα χιλιάδες ανθρώπους; Ποιες αρχές και αξίες εφαρμόζει για τα παιδιά του, τι αναφέρει για τη φιλία του με σπουδαίες προσωπικότητες, ποια τα σχέδια του για το μέλλον και τι δηλώνει για την αγαπημένη του ομάδα Ομόνοια.

Ο Τζόν Χριστοδούλου προχωρά σε μια κατάθεση ψυχής που θα συζητηθεί.

Σάββατο 20 Απριλίου, στις 18.35, από τον Alpha Κύπρου.


The exciting life of John Christodoulou unfolds

He is characterized as a magnate with a golden heart. In his first major TV interview, he shares the chapters of his intriguing life.

The child that had to emigrate to England at the age of 8 due to the Turkish invasion, achieved to build the colossal “Yiannis Group” from scratch. Despite his wealth, exceeding two billion, his character remains unchanged, and he never forgets his roots in the neighborhoods of Kaimakli and Sysklipos. He confesses his lasting connection to Cyprus, where he contributes significantly through the Yianis Christodoulou Foundation, focusing on young and vulnerable children to provide them with a better future.

Why did he leave school at 16 and how did he manage to go from earning just 25 pounds a week to employing thousands today? What principles and values does he instill in his children? What does he say about his friendships with prominent personalities and what are his plans for the future? And what does he say about his favorite team, Omonia?

This heartfelt reflection by John Christodoulou promises to be a noteworthy discussion.

The interview will air on Saturday, April 20th, at 18:35 on Alpha Cyprus.

Δημοσιεύθηκε από Stelios Christou

Marketing Manager