Είσαι άνω των 18, ελληνόφωνος, με εκπαίδευση/πείρα/πάθος στο χώρο της μαγειρικής; Κοίταξε το πρόγραμμα σου κι αν είσαι διαθέσιμος/η στις 2, 3, 12, 13 και 14 Οκτωβρίου, τότε δήλωσε αμέσως συμμετοχή στο Kitchen Stars!

Τι είναι το Kitchen Stars

Το Kitchen Stars είναι ένα Cooking Show που αποτελεί συνεργασία της Digital Tree e-publishers, της Louis Hotels και των υπεραγορών Alphamega, με σκοπό να αναδείξει υποσχόμενους νέους Chef!

Τι κερδίζει ο νικητής του Kitchen Stars;

Ο νικητής του Kitchen Stars κερδίζει μια ανεπανάληπτη επαγγελματική ευκαιρία. Ποια είναι αυτή; Ένα μονοετές συμβόλαιο για να ταξιδέψει σε τέσσερα Ελληνικά νησιά και να εργαστεί σε πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου Louis!

Πού θα εργαστεί ο νικητής;

Οι προορισμοί του νικητή θα είναι η αρχοντική Κέρκυρα, η υπέροχη Κρήτη, η μαγική Ζάκυνθος, η κοσμοπολίτικη Μύκονος αλλά και η Κύπρος μας, ενώ τα ξενοδοχεία στα οποία θα εργαστεί, είναι τα Louis Creta Princess, TUI Family Life Kerkyra Golf, Louis Zante Beach, Mykonos Theoxenia και το Royal Apollonia στη Λεμεσό.

Πώς θα αναδειχθεί ο νικητής;

Η προσπάθεια του κάθε διαγωνιζόμενου ξεκινάει, έχοντας στην κατοχή του πέντε αστέρια, τα οποία, ανάλογα με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, ενδεχομένως να χάσει ή να διπλασιάσει.

Ο Executive Chef των Louis Hotels, Κυριάκος Σωτηρίου, θα σταθεί απέναντι από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους και θα κρίνει όχι μόνο την προσπάθεια, αλλά και τις γνώσεις και την τεχνική, μέσα από δύο συνολικά πιάτα.

Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στο Kitchen Stars;

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και να λάβεις μέρος συμπληρώνοντας την αίτηση που μπορείς να βρεις εδώ. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το audition για το Kitchen Stars, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.

Έχω απορίες/ερωτήσεις, πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

Για τυχόν απορίες και ερωτήσεις μπορείς να επικοινωνήσεις στο ma@digitaltree.com.cy.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *