Όταν οι digital oriented επιχειρήσεις, ενώνουν δυνάμεις…

Όταν ένας όμιλος με� digital δημοσιογραφικά μέσα,� e-commerce & offline/online υπηρεσίες και μία εταιρεία με� υπηρεσίες social media, web developing και digital marketing, ενώνουν τις δυνάμεις, τα ταλέντα και τις ιδέες τους, τότε ένα� {digital} power house γεννάται.

H Digital Tree με mediaκό portfolio {kerkida.net,� offsite,� My.Life, impossible.works,� avant-garde,� car.com, brief.com.cy}, e-commerce {ergodotisi.com,� deliveryman,� portofolakis} digital υπηρεσίες {tabs & spaces} αλλά και offline υπηρεσίες {STS} είναι ένας όμιλος που επενδύει στο μέλλον, την τεχνολογία και στις αμέτρητες προοπτικές που το διαδίκτυο προσφέρει.

H Digital Tree επιλέγει να προσφέρει� καλύτερη ποιότητα στους πελάτες της και επιπρόσθετα να επεκτείνει τον κύκλο των εργασιών της,� εξαγοράζοντας την Opium Works.

Η� Opium Works υπήρξε κατ´ουσία ένα startup, όταν το 2011 συνειδητοποιώντας την αλλαγή που θα έφερνε στην προσωπική αλλά και επαγγελματική μας ζωή το τότε εν τη γεννέσει του στην Κύπρο facebook, προσέφερε υπηρεσίες digital marketing στα social media.

7 χρόνια μετά, ο� Θεόδωρος Middleton {Εκτελεστικός Διευθυντής της Digital Tree} και ο Φάνος Δημητρίου {Founder & CEO της Opium Works},� προχωρούν στην ένωση των ομάδων τους, αξιοποιώντας εκατέρωθεν τις δεξιότητες και τα ταλέντα των ανθρώπων τους και υλοποιώντας το digital όραμα των εταιρειών τους.

Την Opium της παρακολουθούσα εν τη γενέσει της. Ο Φάνος και η ομάδα του, έκαναν μια πολύ� δύσκολη και έντιμη προσπάθεια, ενδεχομένως παράλληλη με την δική μας η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Με ενθουσιάζει το ότι η ομάδα της Opium Works ενσωματώνεται με τη δική μας. Ακόμη 25 ταλαντούχοι επαγγελματίες που� μοιράζονται το ίδιο culture θα δουλεύουν στον ίδιο όμιλο: την Digital Tree. {Θεόδωρος Middleton}

Με την εξαγορά αυτή, προκύπτει μια� εταιρεία εξειδικευμένη σε υπηρεσίες διαδικτύου. Έχοντας ως έμψυχο δυναμικό� 115 άτομα με ποιότητα, ταλέντο και βάθος γνώσεων, μπορεί πλέον να προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες αν υπάρχουν σε τέτοιο επίπεδο στην Κύπρο, σίγουρα δεν υπάρχουν κάτω από μια στέγη.

Η Opium Works στήθηκε έχοντας ως πρώτιστο σκοπό να παράσχει τις� βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες, κάτι το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε μεγαλύτερο επίπεδο με την Digital Tree, δημιουργώντας ένα� digital power house διεθνών προδιαγραφών. {Φάνος Δημητρίου}

Στοχευμένη και επομένως πιο� αποτελεσματική παρουσία των ειδησεογραφικών sitesστο διαδίκτυο και� περισσότερες δυνατότητες προώθησης των συνεργαζόμενων εταιρειών στις πλατφόρμες του ομίλου.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *