Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES διοργανώνουν για δεύτερη φορά την έκθεση με τίτλο “Get a Job”, η οποία επιδιώκει να στηρίξει τους άνεργους πτυχιούχους αλλά και τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, ώστε να προγραμματίσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα, προσφέροντάς τους γνώσεις και πληροφορίες για τις ευκαιρίες εργοδότησης και τις κενές θέσεις εργασίας που προσφέρονται σε Κύπρο κι εξωτερικό.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο και την Ευρώπη, κέντρα EURES από κράτη-μέλη της Ε.Ε., καθώς και δημόσιοι αλλά και ημικρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και της εργασίας. Παράλληλα με την Έκθεση θα πραγματοποιηθούν 3 εργαστήρια, τα οποία θα βοηθήσουν τα νέα ταλέντα να δημιουργήσουν ένα δυνατό βιογραφικό, θα τους προετοιμάσουν σωστά για την επερχόμενη συνέντευξη εργασίας, αλλά και θα τους καθοδηγήσουν για την εγγραφή τους στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία για κατ’ ιδίαν συνέντευξη των συμμετεχόντων.

Οι διοργανωτές, μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής έκθεσης, ευελπιστούν ότι το κοινό θα την αγκαλιάσει και φέτος. Η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει την ιδανικότερη ευκαιρία για τους νέους ώστε να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις του τόπου, σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, όπως και σύμβουλους εργασίας. Από την άλλη, οι εκθέτες-εργοδότες θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν άτομα που αναζητούν εργασία, αλλά και να εντάξουν στο δυναμικό τους ταλέντα και δυνατά μυαλά. Η έκθεση θα αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και ανάδειξη των ευκαιριών απασχόλησης που υφίστανται σήμερα στην αγορά εργασίας.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 10:00-19:00

Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία

Δες τους εκθέτες εδώ

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Marketing Manager, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *