Με περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας, αναγνώρισης και κατασκευής εξαιρετικών χώρων εργασίας το Ινστιτούτο Great Place To Work εγκαταστάθηκε και στην Κύπρο από το 2019. Σήμερα συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο για την δημιουργία, τη μελέτη και την δημιουργία εξαιρετικών χώρων εργασίας.�

Αποτελεί μέρος ενός παγκόσμιου οργανισμού, συλλέγοντας και αναλύοντας δεδομένα και πληροφορίες από περίπου 10.000 οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο για τη συγκριτική αξιολόγηση της ατομικής απόδοσης.

Ωστόσο, ποιες εταιρείες κατάφεραν να πιστοποιηθούν από το ινστιτούτο  Great Place to Work ως τα καλύτερα μέρη για εργασία στην Κύπρο;

Δες 10 από αυτές πιο κάτω: 

  1. NEXXIE GROUP

Το Nexxie Group είναι ένας Διεθνής Όμιλος Εταιρειών που προσφέρει ψηφιακές λύσεις σε παγκόσμια εμβέλεια. Συνδυάζει τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στις τεχνολογίες του διαδικτύου δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, κυρίως στη διαδικτυακή βιομηχανία γνωριμιών. Οι βασικές υπηρεσίες τους είναι το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Εξυπηρέτηση Πελατών, Μάρκετινγκ Συνεργατών, Διαδικτυακή Συμβουλευτική Πληρωμών και Σχεδιασμός,  Ανάπτυξη Ιστοσελίδων και Εφαρμογών.

Προσωπικό: 41 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας του Nexxie Group εδώ 

  1. Odyssey Cybersecurity

Ιδρύθηκε το 2002, η Odyssey είναι μια εταιρεία cybersecurity που επικεντρώνεται στο να βοηθά τους οργανισμούς να διαχειρίζονται τον κίνδυνο στον κυβερνοχώρο. Η ταχέως αναπτυσσόμενη παρουσία της εταιρείας περιλαμβάνει γραφεία στην Κύπρο, την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο μεταπωλητών προστιθέμενης αξίας (VAR) και διανομέων.

Προσωπικό: 123Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Odyssey CyberSecurity εδώ 

  1. DHL

Η DHL Express ειδικεύεται στη διεθνή ταχεία παράδοση. Υποστηρίζει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να μεταφέρουν δέματα και έγγραφα σε όλο τον κόσμο, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο. Αυτό γίνεται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου που καλύπτει περισσότερες από 220 χώρες και εδάφη, που υποστηρίζονται από τον δικό της στόλο αεροσκαφών με σκοπό τη σύνδεση ανθρώπων.

Προσωπικό: 117 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της DHL Cyprus εδώ

  1. Blue Island

Ο πυρήνας της επιχείρησης της Blue Island Plc είναι η ιχθυοκαλλιέργεια και η εμπορία των μεσογειακών ειδών Sea Bass και Sea Bream αλλά και η εμπορία φρέσκων ψαριών από την ανοικτή θάλασσα. Τόσο η δομή όσο και η υποδομή της εταιρείας αναπτύσσονται συνεχώς, με σκοπό να προσφέρουν μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Προσωπικό: 169 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Blue Island Cyprus εδώ

  1. Kreston, Ioannou & Thedoulou

Η Kreston είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων λογιστικών εταιρειών που συνδυάζει εμπειρογνωμοσύνη με ενσυναίσθηση για την παροχή συμμόρφωσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών που βοηθούν τα άτομα και τους οργανισμούς τους να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Ιδρύθηκε το 1971 και σήμερα είναι το 12ο μεγαλύτερο λογιστικό δίκτυο στον κόσμο, η Kreston αποτελείται από 180 εταιρείες σε 114 χώρες.

Προσωπικό: 29 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Kreston, Ioannou & Theodoulou εδώ

  1. Leroy Merlin 

Με ένα τεράστιο δίκτυο 464 καταστημάτων σε 15 χώρες παγκοσμίως, η LEROY MERLIN αναγνωρίζεται ως ειδικός στην ανακαίνιση και την οικιακή βελτίωση και αποτελεί μέρος του Γαλλικού Ομίλου ADEO, ο οποίος κατατάσσεται στην 1η θέση στην Ευρώπη και στην 3η παγκοσμίως στην αγορά DIY. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα λειτουργεί με 8 καταστήματα, 7 στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους κατασκευή, ανακαίνιση ή βελτίωση οποιουδήποτε χώρου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Προσωπικό: 143 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Leroy Merlin εδώ

  1. ELMASCO

Ιδρύθηκε το 1957, η Elmasco είναι ένας γνωστός προμηθευτής μιας ευρείας γκάμας υλικών εγκατάστασης και φωτισμού στην Κύπρο. Η επιχείρηση ξεκίνησε ως ένα ενιαίο κατάστημα στη Λευκωσία και έχει αναπτυχθεί σταθερά με την πάροδο των ετών για να παρέχει οκτώ σημεία πώλησης σε ολόκληρο το νησί. Έχοντας διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στον τομέα της, η Elmasco έχει εκτεταμένη εμπειρία στην κυπριακή αγορά ηλεκτρικού και φωτισμού, η οποία αποδεικνύεται από την ενημερωμένη, καινοτόμο γκάμα προϊόντων της.

Προσωπικό: 40 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Elmasco εδώ

  1. Iron Mountain 

Η Iron Mountain Incorporated, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διαχείρισης αρχείων και πληροφοριών. Στην Κύπρο, η ιστορία του Iron Mountain χρονολογείται από το 2003, όταν η εταιρεία Fileminders ιδρύθηκε και αποκτήθηκε το 2017 από την Iron Mountain. Παρέχοντας λύσεις που περιλαμβάνουν διαχείριση πληροφοριών, ψηφιακό μετασχηματισμό, ασφαλή αποθήκευση και ασφαλή καταστροφή, η Iron Mountain βοηθά τους πελάτες της να μειώσουν το κόστος και τον κίνδυνο, να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς, να ανακάμψουν από ύφεση και να υοθετήσουν έναν ψηφιακό τρόπο εργασίας.

Προσωπικό: 132 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Iron Mountain εδώ

  1. Unicars

Η Unicars είναι ο εισαγωγέας αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, SEAT και Škoda και είναι ο εξουσιοδοτημένος πάροχος υπηρεσιών & ανταλλακτικών για Lamborghini στην Κύπρο. Η μακρά παρουσία της Unicars στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας δείχνει ότι από το 1950 σημείωσε ανοδική τάση, τόσο στις πωλήσεις αυτοκινήτων όσο και στην εξέλιξη, οργάνωση και ανάπτυξη του δικτύου της. Σήμερα, η Unicars έχει πελατειακή βάση περισσότερων από 30.000 ενεργών πελατών. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα και διαθέτει ένα Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την Κύπρο. με πωλήσεις, σημεία παράδοσης και εργαστήρια σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι.

Προσωπικό: 195 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Unicars εδώ

  1. PARIMATCH 

Η Parimatch είναι μία από τις πιο δοκιμασμένες στο χρόνο εταιρείες στον κλάδο των στοιχημάτων. Σήμερα εκπροσωπείται στην Κύπρο και θεωρείται ένας από τους πιο υποσχόμενους και καινοτόμους ηγέτες στην εργασιακή και εταιρική κουλτούρα. Εκτός από τις καινοτόμες τεχνολογίες, 25 χρόνια εμπειρίας και κορυφαία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών. Η Parimatch στην Κύπρο αντιπροσωπεύει την εταιρική σχέση, την πίστη, τις αμοιβαία επωφελείς σχέσεις μεταξύ υπαλλήλων, διευθυντών και ηγετών της αγοράς. Πρόκειται για μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ομάδες στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και αξιόπιστος συνεργάτης για κάθε περίσταση: αθλητισμός, εκπαίδευση, ψυχαγωγία, φιλανθρωπία, καινοτομίες και υπεύθυνος τζόγος.

Προσωπικό: 70 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της PARIMATCH εδώ

  1. Vassos Eliades Ltd

Η Vassos Eliades Ltd είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κύπρο. Οι κύριες δραστηριότητές της είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή καταναλωτικών αγαθών μέσω όλων των εμπορικών καναλιών της αγοράς. Η γκάμα των προϊόντων που διανέμονται είναι μεγάλη, κυμαίνονται από τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, καταναλωτικά αγαθά, ρολόγια πολυτελείας, κοσμήματα και αξεσουάρ καθώς και εξοπλισμό γυμναστικής. Η Vassos Eliades Ltd εδώ και δεκαετίες, έχει την εξουσιοδότηση μερικών από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο που την εμπιστεύονται στο να χειρίζεται τις επωνυμίες τους στην κυπριακή αγορά, όπως η Nestle από το 1933.  

Προσωπικό: 294 Υπάλληλοι 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Vassos Eliades εδώ

  1. N. Psaras Construction Co. 

H Psaras Construction χρονολογείται από το 1957 όταν ο ταλαντούχος νέος επιχειρηματίας Νίκος Ψαράς δημιούργησε μια από τις πρώτες κατασκευαστικές εταιρείες στην Κύπρο. Έκτοτε η εταιρεία συνέχισε να αναπτύσσεται, ιδρύοντας το δικό της γραφείο στο Λονδίνο. Σήμερα η εταιρεία συμμετέχει σε μια σειρά έργων που συνεχίζουν με την ίδια επιτυχία και το ίδιο όραμα που κληρονομήθηκε από τους ιδρυτές. Εστιάζοντας σε ιδιωτικά έργα στην Κύπρο και στο εξωτερικό, η εταιρεία προσθέτει αξία στα κατασκευαστικά έργα μέσω της δέσμευσής της για τεχνική αριστεία. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες λύσεις για να αποδώσει τα πραγματικά οφέλη στους πελάτες της, μειώνοντας το κόστος, βελτιώνοντας την οικοδομήσιμη, βιωσιμότητα και μειώνοντας τους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια, η εταιρεία υπερηφανεύεται για την τεχνογνωσία και την καινοτομία της. 

Προσωπικό: 127 Υπάλληλοι 

  1. Universal Life

Ιδρύθηκε ως ιδιωτική εταιρεία το 1970, η Universal Life ήταν η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε στην Κύπρο μετά τη θέσπιση της τοπικής ασφαλιστικής νομοθεσίας. Η Universal Life έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του κλάδου ασφάλισης ζωής στην Κύπρο μέσω της εισαγωγής νέων ασφαλιστικών concept και της προώθησης των αξιών ασφάλισης μεταξύ των Κυπρίων. Σήμερα, η Universal Life, είναι μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες ασφάλισης ζωής του νησιού και η κορυφαία εταιρεία στον τοπικό τομέα ατυχημάτων και υγείας.

Προσωπικό: 130 Υπάλληλοι 

  1. Grant Thornton Cyprus 

Η Grant Thornton Cyprus αποτελεί  κορυφαίο σύμβουλο επιχειρήσεων που βοηθά σημαντικούς οργανισμούς να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη. Ιδρύθηκε το 1942, η εταιρεία εντάχθηκε στο δίκτυο του Grant Thornton το 1982. Με περισσότερους από 150 υπαλλήλους στα γραφεία της σε Λευκωσία και Λεμεσό, η Grant Thornton Cyprus δύναται να εφαρμόσει ισχυρή τεχνική καθοδήγηση και εύρος εμπειριών για εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της θα λάβουν μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν έλεγχο, φορολογία, συμβουλευτική, εξωτερική ανάθεση, αφερεγγυότητα και ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων, υπηρεσίες κατανεμημένου καθολικού, υπηρεσίες ψηφιακού κινδύνου, κανονιστική συμμόρφωση και υπηρεσίες κεφαλαίου. 

Προσωπικό: 151 Υπάλληλοι 

  1. Axiom Consulting

Η Axiom Consulting Ltd. είναι μια ιδιωτική κυπριακή εταιρεία, ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στην Κύπρο. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Axiom επεκτείνονται διεθνώς, με ενεργούς πελάτες σε 14 χώρες. Η Axiom είναι εταιρεία λογισμικού και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με πολλαπλές επιτυχίες και εκτεταμένη εμπειρία σε προγράμματα μεγάλης κλίμακας εταιρικής αφοσίωσης & CRM σε διάφορους τομείς όπως λιανική, χρηματοδότηση, ταξίδια και ψυχαγωγία.

Προσωπικό: 20 Υπάλληλοι 

  1. DELEMA McCANN 

Το DELEMA McCANN είναι ένα επικοινωνιακό πρακτορείο, πρωτοπόρος στον τομέα της επικοινωνίας στην Κύπρο. Περήφανο μέλος του McCANN Worldgroup, του πιο δημιουργικού και πιο αποτελεσματικού δικτύου πρακτορείων στον κόσμο. Ανακαλύπτουν συνεχώς τον εαυτό τους μέσω του πάθους τους για αριστεία. Αυτό που παρέμεινε αμετάβλητο είναι η ηθική και η πλήρης διαφάνεια του έργου τους αλλά και ο σεβασμός που έχουν προς το έργο τους, τα μέλη της ομάδας τους και προς τους πελάτες τους. Δεσμευονται να παρέχουν πάντα αποτελέσματα που οδηγούνται από μοναδική στρατηγική σκέψη, εξαιρετική δημιουργική και άψογη εκτέλεση. Βοηθούν τις επωνυμίες (Brands) να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων. 

Προσωπικό: 45 Υπάλληλοι 

*Οι πληροφορίες που αναφέρονται για κάθε εταιρεία στο άρθρο, αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Great Place To Work Cyprus

Δημοσιεύθηκε από Stelios Christou

Marketing Manager