Νέα σημαντική διάκριση για την Parimatch, σύμφωνα με ανακοίνωση της Great Place to Work® Cyprus. Η πιστοποίηση ως «Great Place to Work» αποτελεί απόδειξη της επένδυσης στο Ανθρώπινο Δυναμικό της Parimatch και επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό της εταιρείας ως εργοδότη προτίμησης.

Η αξιολόγηση έγινε κατά κύριο λόγο από τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι απάντησαν, ανώνυμα, σε ερωτηματολόγιο Trust Index©, το οποίο αποτύπωσε τα επίπεδα εμπιστοσύνης στην εταιρεία σε διάφορες σημαντικές πτυχές του εργασιακού περιβάλλοντος.

Αναφερόμενη στην πιστοποίηση που έλαβε η εταιρεία η κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που η Parimatch έχει πιστοποιηθεί ως «Great Place to Work» στην Κύπρο. Για την Parimatch, ο παράγοντας άνθρωπος είναι και θα είναι η δύναμή μας. Η σημαντική αυτή διάκριση επισφραγίζει τις προσπάθειες μας για τη δημιουργία του ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος, όπου σαν οικογένεια, συνεργαζόμαστε, δημιουργούμε και εξελισσόμαστε σε ένα ρόλο που μας ταιριάζει”.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης, ανέφερε ότι: «Στη συνεχής διευρυνόμενη οικογένεια του Great Place to Work®, εντάσσεται ακόμα μια σημαντική επιτυχία, με την πιστοποίηση της Parimatch. Γνωρίσαμε την ομάδα της Parimatch στη Κύπρο, μετά από μια βιωματική εκπαιδευτική δραστηριότητα που τους είχαμε οργανώσει. Ήταν σαφές για εμάς ότι πρόκειται για μια ομάδα, με αξιοθαύμαστη αφοσίωση και δέσμευση. Δεν έχουμε ξαφνιαστεί καθόλου, με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει καταγράψει η έρευνα του Trust Index©, που έγινε για σκοπούς πιστοποίησης. Τα συγχαρητήρια μας σε μια εξαιρετική ομάδα!»

Η Parimatch είναι παγκόσμια εταιρεία στοιχήματος και τεχνολογίας με έδρα την Κύπρο με μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία διαθέτει πάνω από 2,6 εκατομμύρια πελάτες. Είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών στοιχημάτων και προσφέρει απρόσκοπτη ψυχαγωγία συνδυάζοντας την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Πλέον η εταιρεία έχει διευρύνει τη λειτουργία της σε νέες αγορές και δραστηριοποιείται σε τέσσερις ηπείρους. Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (αρ. άδειας B0013) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, από την ιστοσελίδα https://parimatch.com.cy Η ομάδα της Parimatch Cyprus αποτελείται από 80 άτομα.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com