Δεν ευλογούμε τα γένια μας αλλά όπως και να το κάνουμε… αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει! Ξεκαθαρίζουμε ότι το κείμενο που ακολουθεί δεν αποτελεί ένα δείγμα μισαλλοδοξίας αλλά ένα ευχαριστήριο κείμενο. Κι αυτό γιατί νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από την ιστοσελίδα, τις εταιρείες που μέσω αυτής επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν τις θέσεις εργασίας τους αλλά κυρίως όλους εσάς που, όπως καταδεικνύουν και τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου μας, όχι μόνο εμπιστεύεστε τον τρόπο λειτουργίας της Ergodotisi.com αλλά δεν θα θέλατε με τίποτα να αλλάξει!
Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας προχωρήσουμε στους αριθμούς. Για το 2015 η ιστοσελίδα μας ανάρτησε 8.200 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, οι οποίες προήλθαν από 2.300 διαφορετικούς  εργοδότες, οι οποίοι επέλεξαν την πλατφόρμα μας για να δημοσιοποιήσουν τις θέσεις εργασίας τους. Το αποτέλεσμα; Να αποσταλούν 80.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων εργασίας μέσω της ιστοσελίδας μας! Μιας ιστοσελίδας που αφήνει άκρως ικανοποιημένο το 94% του κοινού που το επισκέπτεται, όπως καταδεικνύει η έρευνα που πραγματοποιήσαμε σε 500 άτομα. Ικανοποίηση που απορρέει από μια και μοναδική πηγή, που δεν είναι άλλη από αυτή καθαυτή την εύρεση εργασίας.
Η Ergodotisi.com, παρ’ όλη την επιτυχία της, δεν έμεινε ως εδώ. Τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου πρόκειται να κυκλοφορήσουμε το περιοδικό Εργοδότες – Employers 2016 το οποίο θα διαθέσουμε δωρεάν μέσω 10.000 αντιτύπων σε όλα τα πανεπιστήμια της Κύπρου, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τους νεαρούς φοιτητές μας να ενημερωθούν ακόμη περισσότερο σχετικά με την αγορά εργασίας. Το εν λόγω περιοδικό θα περιέχει παρουσιάσεις από 35 επιλεγμένες εταιρείες, με αναφορά στην ιστορία τους, συμβουλές από το τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού τους καθώς και  τα επιθυμητά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας υποψήφιος για να προσληφθεί σε αυτές. Επίσης, ο αναγνώστης θα μπορεί να βρει χρήσιμα άρθρα όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή, συμβουλές, παροτρύνσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο στην επαγγελματική επιτυχία!
Η μεγαλύτερη έκθεση εργασίας που έγινε ποτέ στην Κύπρο είναι επίσης στα πλάνα μας! Περισσότερες από 30 εταιρείες θα δώσουν το παρών τους σε μια έκθεση όπου οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από το να γνωρίσουν καλύτερα τις εταιρείες, να παρουσιάσουν το βιογραφικό τους μπροστά από τους ίδιους τους εργοδότες και να ‘’κλειδώσουν’’ με αυτό τον τρόπο μια θέση εργασίας!
Τέλος, εκτός από τις ενημερωτικές ημερίδες που κι αυτές θα δώσουν το παρών τους για το 2016, σχεδιάζονται κι άλλες πολλές εκπλήξεις, πάντα με γνώμονα την θετική επίδραση στις ζωές των ανθρώπων που αποτελούν το κοινό μας, και όχι μόνο!�
Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε πολλές μάχες κατά της ανεργίας.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *