Η ergodotisi.com, νούμερο 1 ιστοσελίδα για θέματα εργασίας, ανακοινώνει ότι από σήμερα (04/11/2016) προσφέρει ακόμα πιο αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας.

Μετά και από την εδραίωσή της ως το πιο χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο, η ergodotisi έχει προχωρήσει σε ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της με έμφαση στα κριτήρια αναζήτησης.

Αναζήτηση με λέξεις κλειδιά

Εκτός από τον κλάδο απασχόλησης και την πόλη, ο χρήστης πλέον μπορεί να αναζητήσει θέσεις εργασίας μέσω λέξεων-κλειδιών, μισθού, τον τύπο απασχόλησης (προσωρινή, μόνιμη, πρακτική κλπ.), την φύση του εργοδότη (Ιδιωτική εταιρεία, Ημικρατικός οργανισμός κλπ.), τις ετήσιες απολαβές αλλά και τα ακαδημαϊκά προσόντα.

Ο νέος σχεδιασμός ανταποκρίνεται απόλυτα στο νέο brand της ergodotisi. Καθώς πιστεύουμε ότι ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που αγαπά αυτό που κάνει, και επιτυχημένη εταιρεία είναι αυτή που διαθέτει τέτοιους ανθρώπους, η νέα ιστοσελίδα αποτελεί την καλύτερη γέφυρα επικοινωνίας, βοηθώντας το κατάλληλο άτομο να βρει την κατάλληλη εταιρεία και αντιστρόφως.

Σχετικά με την ergodotisi

Η ergodotisi είναι ιστοσελίδα η οποία δημοσιεύει τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε όλη την Κύπρο. Ιδρύθηκε το 2011 και από το 2015 αποτελεί μέρος του ευρύτερου ομίλου της Digital Tree e-Publishers. Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η ergodotisi έχει δημοσιεύσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και έχει βοηθήσει ένα σημαντικό αριθμό ατόμων να εργοδοτηθούν.

Αντώνης Παπαδόπουλος
Content Writer | Social Media | Digital Marketing

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *