To καλύτερο Management Summit, συμβαίνει στη Λευκωσία την 1η Φεβρουαρίου παρουσία τριών διεθνούς φήμης ομιλητών οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί σας βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες για την εργασιακή δέσμευση των ατόμων, τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό και τη δημιουργία αήττητων εταιρειών. 

Το δεύτερο θέμα/ομιλία του Summit αφορά τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό με ομιλήτρια την Δρα Helen Edwards

Η Δρα. Helen Edwards είναι κορυφαία ειδικός σε θέματα μάρκετινγκ, ομιλήτρια, σύμβουλος, βραβευμένη αρθρογράφος και επίκουρη καθηγήτρια στο London Business School.

Οι ομιλίες και η συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει σε εταιρείες αφορούν την τοποθέτηση της μάρκας, τη στρατηγική, την αρχιτεκτονική της μάρκας και τον σχεδιασμό χαρτοφυλακίου . Άρθρα της σε θέματα μάρκετινγκ, δημοσιεύονται συχνά στο περιοδικό Marketing Week.

Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει εταιρείες όπως την Johnson & Johnson, MetLife, BBC Worldwide, Avon, Nando’s και Wella.

Περισσότερα για την ομιλία:

ΠΕΛΑΤΕΣ. Πελατοκεντρικός μετασχηματισμός (Customer Driven Disruption)

Η συγκεκριμένη ομιλία θα σας δείξει πώς ο μετασχηματισμός ο οποίος καθοδηγείται από τον καταναλωτή, αποτελεί την νέα κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη και την καινοτομία. Η Δρ. Edwards θα αναλύσει γιατί αξίζει να αφιερώσετε χρόνο στη μελέτη περιθωριακών συμπεριφορών και ακραίων τρόπων ζωής, με σκοπό να να εντοπίσετε νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη σε τομείς, υπηρεσίες και προϊόντα που δεν είναι εμφανή με την πρώτη ματιά. Θα μιλήσει επίσης για τις αλλαγές που έχουν φέρει  στην αγορά, η συμπεριφορά των καταναλωτών, οι επιλογές τους και ο τρόπος που προμηθεύονται υπηρεσίες και προϊόντας.

  • Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ηγέτες των επιχειρήσεων είναι η μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη. Η ανάπτυξη σε πολλούς τομείς έχει σταματήσει – αλλά όχι παντού.
  • Η συναρπαστική, ακαταμάχητη ανάπτυξη δεν πηγάζει πια από τις συνηθισμένες τάσεις – γι′ αυτό είναι καιρός να κοιτάξουμε στις ασυνήθιστες ή και περιθωριακές.
  • Ο πελατοκεντρικός μετασχηματισμός, μοιάζει με ένα παλιρροιακό κύμα που ξεκινά ως ριπή. Πρέπει πρώτοι εσείς να εντοπίσετε αυτήν τη ριπή ή το μικρό κύμα, που τείνει να γίνει μεγάλο.

Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια σας: 

Φυσική παρουσία: Full Pass

Διαδικτυακή παρουσία:Full Pass 

Διαδικτυακή Παρουσία: Επιλογή 

Πακέτο των 5 

Πακέτο των 10 

Το  Experience Summit διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Globaltraining.

Περήφανοι διαδικτυακοί χορηγοί επικοινωνίας είναι η εταιρεία Digital Tree και η ιστοσελίδα  FFWD

Το Summit στηρίζεται και χορηγείται από την Ελληνική Τράπεζα 

Χορηγοί Δέσμευσης: ΣΕΛΚ, Πανεπιστήμιο Κύπρου, και η CYTA 

Χορηγός κρασιών είναι το οινοποιείων Nelion.

Δημοσιεύθηκε από Christos Constantinou