Η διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων Parimatch ανακοινώνει σήμερα την εξέλιξή της σε «Parimatch Tech» για να αναδείξει τη μετάβασή της από μια παραδοσιακή εταιρεία στοιχημάτων σε μια πλήρως ψηφιοποιημένη και επικεντρωμένη τεχνολογική επιχείρηση.

Η αλλαγή ονόματος είναι το τελευταίο βήμα στον μακροπρόθεσμο τεχνολογικό μετασχηματισμό της εταιρείας, ξεκινώντας το 2010 όταν μόνο το 5% των παικτών στοιχημάτιζε στο διαδίκτυο.

Η Parimatch Tech είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων και θα συνεχίσει να προωθεί το καθιερωμένο brand Parimatch παγκοσμίως, ενώ παράλληλα παρέχει λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Ως ιδιοκτήτης και δημιουργός της Parimatch, η εταιρεία ασχολείται με την τοποθέτηση και το μάρκετινγκ του brand, εξασφαλίζοντας νέες συνεργασίες, συνάπτοντας συμβάσεις με ambassadors, αναπτύσσοντας το οικοσύστημα του brand.

Το rebrand της εταιρείας αναδεικνύει την παγκοσμιοποίηση της επιχείρησης και αποσκοπεί στην αναγνωρισιμότητα του brand μεταξύ των συνεργατών και των χρηστών σε όλο τον κόσμο. Έχοντας εδραιώσει ήδη την ηγετική της θέση στην περιοχή CIS, η Parimatch Tech φέρνει το brand Parimatch στις διεθνείς αγορές μέσω των συνεργατών της στην Ουκρανία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Καζακστάν, τη Λευκορωσία, το Τατζικιστάν, την Τανζανία, την Κένυα και τη Νιγηρία, καθώς και άλλες χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Ωκεανία.

«Η Parimatch Tech θα συνεχίσει να επενδύει τόσο σε καθιερωμένες όσο και σε αναδυόμενες αγορές, συνεργαζόμενη με τοπικές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες για τη δημιουργία νέων ευκαιριών απασχόλησης και την ενίσχυση και επέκταση των υφιστάμενων προσφορών. Κάθε αγορά είναι μοναδική, επομένως οι ομάδες μας προσαρμόζουν τις πλατφόρμες στις προτιμήσεις των τοπικών χρηστών, τις οικονομικές συνθήκες, τους κανόνες και τους κανονισμούς της αγοράς τυχερών παιχνιδιών», πρόσθεσε ο Roman Syrotian, co-CEO της Parimatch Tech.

«Το να γίνουμε Parimatch Tech είναι ένα φυσικό βήμα για εμάς ως εταιρεία και επισημοποιεί και αντικατοπτρίζει τον τεχνολογικό μας μετασχηματισμό. Είναι σημάδι της ωριμότητας της εταιρείας μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε αυτά τα νέα τόσο με το κοινό όσο και με τους συνεργάτες μας. Παρόλο που υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά στη βιομηχανία μας και φιλόδοξοι στόχοι για να εκπληρώσουμε, η Parimatch Tech είναι σίγουρη για την ικανότητά της να συνεχίσει να εκσυγχρονίζει και να βελτιώνει τη βιομηχανία παιχνιδιών και ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Maksym Liashko, co-CEO της Parimatch Tech.

Η Parimatch Tech είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων. To brand Parimatch ιδρύθηκε το 1994. Το brand έχει εξελιχθεί σε πλατφόρμα ψυχαγωγίας που εκπροσωπείται σε τέσσερις ηπείρους και σε περισσότερες από δέκα χώρες. Το κεντρικό γραφείο της εταιρείας βρίσκεται στη Λεμεσό, στην Κύπρο με κέντρα ανάπτυξης στην Ουκρανία, την Κύπρο, την Αρμενία και τη Λευκορωσία.

Η Parimatch Tech προωθεί το αγωνιστικό πνεύμα μέσα από μια ζωντανή ομάδα πρεσβευτών του brand. Οι brand ambassadors αποτελούνται από τον σούπερ σταρ του MMA Conor McGregor, τους μαχητές του UFC, Petr Yan και τις αδελφές Shevchenko. Διάσημος πρώην brand representative είναι ο θρυλικός βασιλιάς του μποξ, Mike Tyson. Η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με ποδοσφαιρικές ομάδες όπως τη Juventus, Leicester City, Everton και Chelsea και συνεργάζεται με πολλές αθλητικές ομοσπονδίες.

Η Parimatch Tech αναπτύσσει ενεργά την προσφορά eSports, παρέχοντας στους λάτρεις των eSports ένα ευρύ φάσμα στοιχηματικών γεγονότων. Η Parimatch είναι ο χορηγός του οργανισμού eSports Virtus.Pro με τους πρωταγωνιστές των eSports, Daniil ‘Zeus’ Teslenko και Marcelo David ‘Сoldzera’ ως brand ambassadors της επιχείρησης.

Δημοσιεύθηκε από Stelios Christou

Marketing Manager