Η σειρά Life Changing Ideas της Globaltraining  και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ξεκινά νέο κύκλο ομιλιών «Talking to Global Minds» φέρνοντας κοντά μας μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά από το χώρο του μάνατζμεντ, και συγκεκριμένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στον φετινό κύκλο 3 καταξιωμένοι ομιλητές, συγγραφείς και σύμβουλοι εταιρειών θα μοιραστούν τις γνώσεις και το ερευνητικό τους έργο εμπνέοντας μας να αναπτύξουμε περεταίρω τις ηγετικές μας ικανότητες.

Το «Talking to Global Minds» θα επικεντρωθεί σε 3 πυλώνες – Συνεργασία, Επικοινωνία, Δικτύωση.

Στις 26 Ιανουαρίου 2023 η Heidi Gardner θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε τόσο μέσα  στους οργανισμούς μας όσο και με εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να επιφέρουμε την επίλυση προβλημάτων, την καινοτομία και την επιτυχία. Σύμφωνα με την δρα Gardner η “έξυπνη συνεργασία”  αποτελεί βασικό οδηγό για ηγέτες με προνοητικότητα, ώστε να μεταμορφώσουν τους οργανισμούς τους, να αναδιαμορφώσουν τον τρόπο που εργάζονται και να ενισχύσουν τον αντίκτυπο και την επιτυχία τους.

Δεύτερος ομιλητής ο Jonah Berger ο οποίος θα επικεντρωθεί στις 23 Φεβρουαρίου σε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με την χρήση του οποίου θα είμαστε σε θέση να εμπνεύσουμε και να πείσουμε. Ο Δρ. Berger θα μοιραστεί μαζί μας τις ιδέες από τα 3 τελευταία του βιβλία, “The Catalyst, Invisible Influence” και “Magic Words”.

Στις 23 Μαρτίου η Inga Carboni θα αναπτύξει το πολύ σημαντικό θέμα της δικτύωσης. H δρα Carboni ισχυρίζεται ότι η δικτύωση δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα ή περίπλοκη και όταν γίνεται σωστά μπορεί να τονώσει την καριέρα μας και να εμπλουτίσει τη ζωή μας. Το μόνο που απαιτείται είναι στρατηγική.

Και οι 3 ομιλίες θα γίνουν διαδικτυακά ( μία κάθε μήνα) και το συνολικό κόστος παρακολούθησής τους είναι 120 ευρώ (για όλες). Εναλλακτικά μπορείτε να εξασφαλίσετε εισιτήριο για μια από αυτές με κόστος παρακολούθησης 50 ευρώ. Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ ή στα πιο κάτω links:

Για πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές ή την έκδοση τιμολογίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα πιο κάτω τηλέφωνα: T: +357 22841715 ή T: +357 22841795Η πλατφόρμα ομιλιών Life Changing ideas διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Globaltraining. Οι διαδικτυακές συζητήσεις «Talking to Global Minds» στηρίζονται από τον ΟΠΑΠ Κύπρου, τον ΣΕΛΚ, τη PWC Cyprus και την  Wargaming. Τη σειρά στηρίζει διαχρονικά η Ελληνική Τράπεζα. Χορηγός επικοινωνίας η Digital Tree.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com