ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Η Αήττητη Εταιρεία από τον Alex Osterwalder

Η σειρά ομιλιών Life Changing Ideas διοργανώνει το πρώτο της Summit, διάρκειας μισής μέρας, που αποτελείται από 3 κύριες ομιλίες. Η τρίτη ομιλία θα γίνει από τον διεθνούς φήμης ομιλητή Alex Osterwalder και αφορά τις “αήττητες εταιρείες”.

Οι αήττητες εταιρείες γνωρίζουν όχι μόνο πώς να σχεδιάζουν ανώτερα επιχειρηματικά μοντέλα, αλλά και πως να ανανεώνονται συνεχώς. 

Ο συγκεκριμένος ομιλητής θα σας μάθει πώς οποιοσδήποτε οργανισμός μπορεί να γίνει ακατανίκητος μέσω της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου των υφιστάμενων επιχειρήσεων και της ταυτόχρονης εξερεύνησης μιας σειράς δυνητικών νέων κινητήρων ανάπτυξης.

Ο Alex Osterwalder θα σας δείξει πώς να χτίσετε μια ακατανίκητη εταιρεία, με την εφαρμογή 3 πρακτικών: 

Πρώτον, δημιουργώντας μια κορυφαία πολιτική καινοτομίας- που γίνεται αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας σας. Δεύτερον, ανταγωνιστείτε με ανώτερα επιχειρηματικά μοντέλα – όχι μόνο τεχνολογία και προϊόντα. Τρίτον, υπερβείτε τα όρια της βιομηχανίας σας. Μην μένετε σε περιορισμένα πλαίσια.

Σχετικά με τον Alex Osterwalder: Ο Alex είναι ομιλητής, επιχειρηματίας και κορυφαίος ειδικός σε θέματα καινοτομίας. Είναι ο εφευρέτης του Business Model Canvas και best-seller συγγραφέας πέντε business books. Κατατάσσεται ως Νο.4 στη λίστα #Thinkers50. Είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Strategyzer – μιας εταιρείας που βοηθά οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να καινοτομούν και να μετασχηματίζονται. Είναι επίσης, επισκέπτης καθηγητής στο IMD.

Ποιοι πρέπει να συμμετάσχουν στο Summit: 

Το Experience Summit προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Το περιεχόμενο των ομιλιών σχεδιάστηκε ώστε να δώσει στους επιχειρηματίες ένα πλεονέκτημα στο σημερινό, γρήγορα μεταβαλλόμενο, ανταγωνιστικό περιβάλλον, προκειμένου να τους βοηθήσει να διατηρήσουν την ανάπτυξη και να έχουν συνεχή επιτυχία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Summit εδώ

Προμηθευτείτε ΤΩΡΑ τα εισιτήρια σας: 

Φυσική παρουσία: Full Pass

Διαδικτυακή παρουσία:Full Pass 

Διαδικτυακή Παρουσία: Επιλογή 

Πακέτο των 5 

Πακέτο των 10 

Το  Experience Summit διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Globaltraining.

Περήφανοι διαδικτυακοί χορηγοί επικοινωνίας είναι η εταιρεία Digital Tree και η ιστοσελίδα  FFWD

Το Summit στηρίζεται και χορηγείται από την Ελληνική Τράπεζα 

Χορηγοί Δέσμευσης: ΣΕΛΚ και Πανεπιστήμιο Κύπρου 

Δημοσιεύθηκε από Christos Constantinou