Το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σας, σας περιμένει στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol. Μη χάσετε την ευκαιρία!

Μετά από το επιτυχημένο Open Day, που συνδιοργάνωσε η κορυφαία πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, ergodotisi.com, μαζί με το  πολυβραβευμένο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, ετοιμάζονται και φέτος για ακόμα ένα καινούργιο και ανανεωμένο Open Day και σας προσκαλούν να εξερευνήσετε  μια πληθώρα επαγγελματικών ευκαιριών στον ξενοδοχειακό τομέα, σηματοδοτώντας την έναρξη του νέου σας επαγγελματικού ταξιδιού.  Παρόντες θα είναι επίσης και εκπρόσωποι των δύο εμβληματικών εστιατορίων LPM Limassol & Nammos Limassol!

Αν αναζητάτε νέες επαγγελματικές προκλήσεις και θέλετε να αφήσετε το στίγμα σας σε έναν κόσμο όπου η πολυτέλεια και η αριστεία συνυπάρχουν, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol αναζητά υποψήφιους για τις ακόλουθες θέσεις:

Επίσης, μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα πιο κάτω Σεμινάρια:

  1. Δουλεύοντας με διαφορετικά στυλ επικοινωνίας (Working with different communication styles)

Αυτό το σεμινάριο είναι ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να δημιουργήσουν πιο αρμονικές και παραγωγικές σχέσεις σε έναν ποικιλόμορφο κόσμο. Ελάτε μαζί μας σε μια διαδραστική συνεδρία γεμάτη με πρακτικές ασκήσεις, παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο και καθοδήγηση από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία στο σύγχρονο πολυπολιτισμικό και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.

  1. Διατηρώντας μια θετική νοοτροπία (Maintaining a positive mindset)

Αυτό το σεμινάριο θα σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις, πρακτικές στρατηγικές και ενδιαφέρουσες ιστορίες που θα σας βοηθήσουν να καλλιεργήσετε και να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία.

Save the Date: Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ. 

Το Open Day θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό, στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.

Η καριέρα των ονείρων σας ξεκινά εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας ένα αντίγραφο του βιογραφικού σας!

Δημοσιεύθηκε από Christos Constantinou