Συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης career coach, Doug Lester, ανακοίνωσε η καινοτόμα εταιρεία τεχνολογίας Covve. O Doug Lester είναι απόφοιτος των πανεπιστημίων Yale και Wharton Business School και μετά από πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του ανθρωπίνου δυναμικού, δραστηριοποιειται ως σύμβουλος καριέρας σε κορυφαία προγράμματα MBA όπως στο Harvard Business School, αλλά και σε εταιρείες Fortune 100.

Ο Doug θα μοιράζεται συμβουλές με τους χρήστες της Covve και το ευρύτερο κοινό, σχετικά με την ανέλιξη καριέρας, την επικοινωνία στο χώρο εργασίας και τη διαχείριση επαφών για επαγγελματική επιτυχία, μέσω masterclasses. Τα masterclasses του θα προβάλλονται δωρεάν σε μηνιαία βάση στο blog της Covve.

Η συνεργασία προέκυψε αφού ο ίδιος, ο Doug, χρησιμοποιεί για χρόνια την εφαρμογή της Covve – Covve Personal CRM. Η Covve είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα διαχείρισης επαφών, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως η Delta Airlines των ΗΠΑ.

Το πρώτο masterclass του Doug είναι ήδη διαθέσιμο online και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ. Μέσα σε μερικά μόνο λεπτά, ο Doug μοιράζεται τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης επαφών για την ανέλιξη της καριέρα σας. Όπως δήλωσε ο ίδιος: “Ένα κατάλληλο σύστημα σας βοηθά να παραμείνετε συνεπείς και να πετύχετε τους στόχους σας μέσω της δικτύωσης με τις σωστές επαφές. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος που βρήκα το Covve για αυτό τον σκοπό”.

Ο CEO της Covve, Γιάννης Γαβριηλίδης, σχολίασε: “Η δικτύωση είναι επιτακτική ανάγκη για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας ενός επαγγελματία. Στη σύγχρονη εποχή τα πάντα είναι τόσο αλληλένδετα, που χάνουμε ευκαιρίες αν δεν αξιοποιούμε αποτελεσματικά το δίκτυο των επαφών μας. Το Covve είναι σχεδιασμένο να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες και οι συνεργασίες μας με επαγγελματίες όπως τον Doug επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τις δυνατότητες και τη συμβολή της επαγγελματικής δικτύωσης στην καριέρα κάθε επαγγελματία.”

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com