Η Parimatch Tech είναι μια από τις τρείς Κυπριακές εταιρείες που έχουν ενταχθεί στη λίστα «Europe’s Best Workplaces™ 2021». Ανάμεσα στις 3,000 εταιρείες που είχαν αξιολογηθεί το 2020 σε 36 χώρες της Ευρώπης, η Parimatch Tech κατάκτησε την 22η θέση στη κατηγορία μεσαίων επιχειρήσεων. 

Το brand της Parimatch ιδρύθηκε το 1994. Το 2017 η Parimatch, μια διεθνής εταιρεία με γραφεία σε επτά χώρες, αποφάσισε να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Κύπρο. 

Η Parimatch έχει εξελιχθεί σε πλατφόρμα ψυχαγωγίας που εκπροσωπείται σε περισσότερες από δέκα χώρες. Πρόσφατα η Parimatch Holding ανακοίνωσε την εξέλιξή της στην «Parimatch Tech» για να αναδείξει τη μετάβασή της από μια παραδοσιακή εταιρεία στοιχημάτων σε μια πλήρως ψηφιοποιημένη και εστιασμένη σε προϊόντα τεχνολογική επιχείρηση.

Η Parimatch Tech είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων και θα συνεχίσει να προωθεί το  καθιερωμένο brand Parimatch παγκοσμίως, ενώ παράλληλα παρέχει λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ για τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. 

Η HR Director της Parimatch Tech, Μαριάννα Χατζηαντωνίου, σχολιάζοντας την επιτυχία της εταιρείας ανάφερε, «Αυτή η αναγνώριση σημαίνει πολλά για εμάς. Πιστεύουμε στους ανθρώπους. Στη φιλοσοφία μας, οι άνθρωποι είναι ο κεντρικός πυρήνας μας, ο οποίος μας ωθεί να γίνουμε μια πρώτη τεχνολογικά εταιρεία τυχερών παιχνιδιών. Η Parimatch Tech έχει αναπτύξει μια εταιρική κουλτούρα που μεταφέρει το πνεύμα του brand, εμπνέει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις και παρέχει άνετες συνθήκες εργασίας.»

Η εταιρεία είναι γνωστή στην αγορά για το ευρύ φάσμα παροχών και προγραμμάτων ανάπτυξης που παρέχει στις ομάδες της. Το πρόγραμμα ωφελημάτων μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, αποζημίωση για εκπαιδευτικά προγράμματα, δωρεάν μεσημεριανό γεύμα καθημερινά, εσωτερικά μαθήματα Αγγλικών κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, σαλόνι με ηλεκτρονικά παιχνίδια και ποδοσφαιράκι και καινοτόμες ομαδικές και οικογενειακές εκδηλώσεις. Επιπλέον, την Άνοιξη του 2020, η Parimatch Tech πέρασε σε υβριδική τηλεργασία, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως.

Η Parimatch Tech είναι ένα από τα πιο πετυχημένα παραδείγματα υιοθέτησης της φιλοσοφίας που το Great Place to Work® ονομάζει το FOR ALL Model. 

Η φιλοσοφία αυτή προνοεί ότι οι θετικές εμπειρίες των εργαζομένων πρέπει να ισχύουν για όλες τις διαφορετικές ομάδες εργαζομένων. Με μία πολυπολιτισμική σύνθεση η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα, και το ίδιο ‘’σπίτι’’ για όλους τους εργαζομένους. 

Σχολιάζοντας τα σχέδια για το μέλλον η HR Director, Μαριάννα Χατζηαντωνίου ανάφερε, «Αυτή η επιτυχία και η αναγνώριση χρησιμεύει ως έμπνευση για όλους μας και αποτελεί ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη στις πιο δύσκολες συνθήκες. Πάντα επενδύαμε πρώτα στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Τώρα βλέπουμε την ανάγκη επέκτασης των γραφείων μας καθώς συνεχίζουμε να αυξάνουμε τον αριθμό των εργαζομένων. Σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο εργασίας βασισμένο σε ένα μοντέλο που λειτουργεί ήδη με επιτυχία στις άλλες περιοχές μας. Το Cooperation Hub είναι ένα ιδανικό μέρος για εργασία εξοπλισμένο με πολλές αίθουσες ομάδων, αίθουσες συσκέψεων, αίθουσες εστίασης και σαλόνια. Θέλουμε να φέρουμε τον πολιτισμό μας και να δημιουργήσουμε τις πιο άνετες συνθήκες για κάθε εργαζόμενο και διαφορετικούς τύπους εργασίας.»

Δημοσιεύθηκε από Stelios Christou

Marketing Manager