Ο όρος team bonding χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά από ομαδικές δραστηριότητες που γίνονται με απώτερο σκοπό να βελτιώσουν τις σχέσεις και να καθορίσουν ρόλους μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων, μέσω της ομαδικής προσπάθειας για επίτευξη κοινού στόχου και μειωμένης συμμετοχής σε ατομικό επίπεδο.

Οι καλύτερες εταιρείες γνωρίζουν ότι, για να κάνουν τις ομάδες τους πιο παραγωγικές, πρέπει να τις ‘δέσουν’. Γι’ αυτό και επενδύουν σε διάφορες τέτοιες δραστηριότητες. Σε αυτές, ανήκει και το Legion Run Cyprus.

Σχετικά με το Legion Run

Το Legion Run δεν είναι ούτε μια κούρσα, ούτε ένας διαγωνισμός. Δεν υπάρχουν μετάλλια, δεν υπάρχουν πιστοποιητικά. Είναι απλά μια πρόκληση, η οποία απαιτεί καλή συνεργασία. Τα εμπόδια είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν τόσο συγκινήσεις, όσο και ασφάλεια και πολλά από αυτά, απαιτούν ένα χέρι βοηθείας για να προσπεραστούν.

Γιατί να προτιμήσει μια εταιρεία το Legion Run

Επειδή η ομάδα κάθε εταιρείας θα έχει την ευκαιρία να ζήσει κάτι μοναδικό, κάτι για το οποίο θα δημιουργήσει κοινές αναμνήσεις και θα συζητιέται για πολύ καιρό! Πέρα από αυτό όμως, είναι σχεδιασμένο για να κάνει τα άτομα να βοηθήσουν, αλλά και να βοηθηθούν. Θα συνεργαστούν για να κάνουν πράγματα που μόνοι τους δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν.

Χρειάζεται προετοιμασία για κάτι τέτοιο;

Όχι. Για να συμμετάσχει κανείς στο Legion Run, δεν απαιτείται καμία απολύτως σωματική προετοιμασία. Όταν οι ομάδες συνεργάζονται, όλοι τερματίζουν!

Πάρε την ομάδα σου και ζήσε την εμπειρία του Legion Run!

Πληροφορίες συμμετοχής εδώ

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *