Το Seek4U αποτελεί την ανανεωμένη υπηρεσία τράπεζας βιογραφικών της ergodotisi.com. Η τράπεζα αυτή αποτελείται από βιογραφικά χρηστών της ergodotisi, κάθε ηλικίας, κλάδου απασχόλησης, προσόντων και εμπειρίας, από κάθε πόλη.

Πως λειτουργεί από την πλευρά των χρηστών

Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το βιογραφικό του εύκολα και γρήγορα, μέσω της πλατφόρμας της ergodotisi. Έπειτα, εκτός από το να το κατεβάσει υπό τη μορφή pdf στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, μπορεί να το καταθέσει και στην τράπεζα βιογραφικών Seek4U, για να αυξήσει την ορατότητα του βιογραφικού του και έτσι τις πιθανότητες πρόσληψης του.

Πως λειτουργεί από την πλευρά των εταιρειών

Η εταιρεία, μόλις αποκτήσει πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία, μπορεί να φιλτράρει ανάμεσα σε χιλιάδες βιογραφικά, με βάση συγκεκριμένα προσόντα, εμπειρία, κλάδο απασχόλησης, πόλη διαμονής και άλλα κριτήρια, για να βρει, να προσεγγίσει και να προσλάβει τον ιδανικό υποψήφιο ή υποψήφια. Άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Θέλω να καταθέσω το βιογραφικό μου στην τράπεζα βιογραφικών Seek4U, πως μπορώ να το κάνω;

Εάν δεν έχεις ήδη λογαριασμό στην ergodotisi, τότε μπορείς να το κάνεις πατώντας εδώ.

Εάν έχεις ήδη λογαριασμό στην ergodotisi, τότε μπορείς να κάνεις σύνδεση και έπειτα, στην επιλογή ‘ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ’ να πατήσεις στην επιλογή ‘Βιογραφικό μου’. Κάνε όλες τις ανανεώσεις που επιθυμείς και στη συνέχεια επέλεξε ‘Επιθυμώ κατάθεση του βιογραφικού μου στην υπηρεσία Seek4U για μελλοντικές ευκαιρίες εργοδότησης’.

Περισσότερες πληροφορίες για χρήστες στο 7000 7120 ή στο info@ergodotisi.com.

Είμαι εταιρεία, πως μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στην τράπεζα βιογραφικών Seek4U;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία Seek4U πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για εταιρείες στο 7000 7120 ή στο companies@ergodotisi.com.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *