Στα 28 χρόνια λειτουργίας της η Krypto Security έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας. Είχαμε την χαρά να συζητήσουμε με την κυρία Χρυστάλλα Δημητρίου, υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού στην Krypto Security τα τελευταία 5 χρόνια. Μεταξύ άλλων, συζητήσαμε για την επιτυχία της εταιρείας, την εκπαίδευση και τις τεχνικές γνώσεις που προσφέρει στο προσωπικό της, τα οφέλη των εργαζομένων,  τα χαρακτηριστικά και γενικά το ιδανικό προφίλ ενός υποψηφίου, τις ευκαιρίες καριέρας αυτή τη στιγμή και πολλά άλλα!

Θα μπορούσατε να μας μιλήσετε λίγο για εσάς, έτσι ώστε να σας γνωρίσουμε καλύτερα;

Είμαι η Χρυστάλλα Δημητρίου και είμαι η υπεύθυνη του ανθρώπινου δυναμικού στην εταιρεία Krypto Security τα τελευταία 5 χρόνια. Είμαι στην εταιρεία από το 2016, όπου είχα και την τύχη να δουλέψω σε διάφορα καίρια πόστα προτού αναλάβω αυτό το σημαντικό ρόλο στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. H διαδρομή μου στην ομάδα της Krypto ξεκίνησε τυχαία και φέτος διανύω ήδη τον 7ο μου χρόνο.   

Μπορείτε να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, της αποστολής και των βασικών αξιών της;

Η εταιρεία μας, Krypto Security, ιδρύθηκε το 1995 από τον κ. Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος οραματίστηκε ένα νησί, όπου οι κάτοικοι θα μπορούσαν να απολαμβάνουν την ασφαλή διαβίωση και προστασία των αγαπημένων τους ανθρώπων και περιουσιών.

Σήμερα, 28 χρόνια μετά, η Krypto Security έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας, προσφέροντας πρωτοπόρες υπηρεσίες, καινοτόμα συστήματα, εξειδικευμένες λύσεις και λειτουργώντας ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Παρακολούθησης που λειτουργεί 24/7, 365 μέρες τον χρόνο. Η αποστολή μας είναι να προστατεύουμε καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους και περιουσίες, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια.

Τι διαφοροποιεί την Krypto Security από τις άλλες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας;

Η εταιρεία μας διακρίνεται στον τομέα της ασφάλειας, λόγω μιας συνδυασμένης σειράς παραγόντων. H ύπαρξη αυτόνομου κεντρικού σταθμού παρακολούθησης αποτελεί το μεγαλύτερο επίτευγμα της Krypto Security. Επιπλέον, η παροχή προηγμένων τεχνολογικά λύσεων σε ανταγωνιστικές τιμές και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να υποστηρίξει και να δώσεις λύσεις σε ανεξαρτήτου μεγέθους έργα-από μια μικρή αγροτική αποθήκη μέχρι και έναν πολυώροφο κτήριο.  

Η Krypto Security θεωρείται μια ιδιαίτερα τεχνολογικά ανεπτυγμένη εταιρεία. Πως παραμένετε ενημερωμένοι (up-to-date) με τις τελευταίες τεχνολογικές και τις εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας;

Τεχνολογία σημαίνει συνεχής ανάπτυξη και επαγρύπνηση για το τι συμβαίνει γύρω μας. Ένας πολύ σημαντικός λόγος της επιτυχίας της Krypto σχετίζεται με το γεγονός ότι παρουσιάζει πρώτη στην αγορά τις πιο πρόσφατες και προηγμένες τεχνολογίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να γνωρίζουν λύσεις οι οποίες ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και προβλέπουμε τις ανάγκες τους προτού αυτές προκύψουν. Μην ξεχνάμε, ότι η Krypto Security ήταν η πρώτη κυπριακή εταιρεία που έχει εισάγει κάμερες τεχνητής νοημοσύνης στο νησί. 

Υπάρχουν τυχών πιστοποιήσεις ή διακρίσεις για τις όποιες η εταιρεία σας είναι υπερήφανη;

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες μας, διατηρούμε ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας και πιστοποιούμαστε κάθε χρόνο με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

Επίσης, σαν ομάδα και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη συμβολή μας στο κοινωνικό σύνολο της Κύπρου.  Έχουμε πορευτεί  ενεργά σε πρωτοβουλίες όπως ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, ο σύνδεσμος Ιθάκης, ο σύνδεσμος για άτομα με αυτισμό, προσφέροντας το μικρό μας λιθαράκι για το κοινό καλό και την υποστήριξη των ανθρώπων που το χρειάζονται. 

Θα μπορούσατε να μας μιλήσετε για την εκπαίδευση και τις τεχνικές γνώσεις που προσφέρει η Krypto Security στους εργαζομένους της;

Σκοπός μας όταν εντάσσουμε νέα μέλη στην ομάδα μας είναι να τα ενσωματώνουμε στο χώρο μας ακολουθώντας την διαδικασία εισδοχής. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εξοικείωση με την εταιρεία και τα προϊόντα μας γενικότερα. Στη συνέχεια, οι νέοι εργαζόμενοι καθοδηγούνται από τον αρμόδιο διευθυντή για την θέση τους.

Επίσης, οργανώνουμε ετήσια σεμινάρια σχετικά με την ασφάλεια και υγεία στον χώρο εργασίας, πρώτων βοηθειών, καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια που επικεντρώνονται στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, επιτρέποντας στους εργαζομένους μας να παραμένουν ενημερωμένοι και προοδευτικοί στον τομέα τους. 

Υπήρξαν ποτέ κάποιες ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις που έχει επιλύσει η ομάδα της krypto;

Λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια,  καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Η άμεση απόκριση και παρέμβαση αποτελεί το πλέον μείζων θέμα. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και έχει εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιων κρίσιμων καταστάσεων, καθώς είναι έτοιμη να δράσει αποτελεσματικά και αποφασιστικά. 

Η Krypto Security έχει καταφέρει να έχει ευρεία και ταχεία ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα μπορούσατε να μας μιλήσετε για το πως κατάφερε η εταιρεία να θεωρείται σήμερα ηγέτης της αγοράς στον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας;

Η εταιρεία διαχρονικά, επενδύει σε ταλαντούχους ανθρώπους, που εντάσσονται στην ομάδα μας για να προσθέσουν γνώση και καινοτομία στο τρόπο που λειτουργούμε σε όλα τα τμήματά μας. Το τεχνικό μας προσωπικό, με εμπειρία πέραν των 10 χρόνων,  αποτελεί πηγή έμπνευσης για το νέο προσωπικό και το καθοδηγεί με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ρόλο του γραφειακού προσωπικού μας, όπου απαρτίζεται από νεαρά άτομα με καινοτόμες ιδέες και συνεισφέρει σημαντικά στην εξέλιξη μας. 

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η εμπιστοσύνη που έχουν επιδείξει οι πελάτες μας καθ’ όλα αυτά τα χρόνια. Η εμπιστοσύνη αυτή αποτελεί την κινητήριο δύναμη πίσω από την επιτυχία της εταιρείας μας, καθώς μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και λύσεις.

Πλέον όλο και περισσότεροι υποψήφιοι ενδιαφέρονται όχι μόνο για τον μισθό αλλά και για τα οφέλη που συνοδεύουν μια θέση εργασίας. Μπορείτε να μας μιλήσετε για τα οφέλη των εργαζομένων στην Krypto Security;

Προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο απολαβών αναλόγως προσόντων και προϋπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένου του 13ου μισθού. Παρέχει ένα από τα καλύτερα σχέδια ασφάλισης στο τομέα της υγείας. Δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες ανέλιξης και συνεχής επιμόρφωση. Οργανώνονται εκδηλώσεις και δραστηριότητες μεταξύ των μελών της ομάδας μας. Όλοι οι υπάλληλοι επωφελούνται ειδικές τιμές στα προϊόντα που παρέχει η εταιρεία. 

Θα μπορούσατε να μας δώσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα, χαρακτηριστικά και γενικά το ιδανικό προφίλ του υποψηφίου που αναζητάτε;

Το ιδανικό προφίλ του υποψηφίου που αναζητά η Krypto Security περιλαμβάνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

· Όρεξη για μάθηση και προθυμία να αναλάβει καινούριες προκλήσεις.

· Ικανότητα να εκτελεί τα καθήκοντά του με ακρίβεια και αφοσίωση.

· Ικανότητα εισήγησης και υλοποίησης νέων ιδεών και λύσεων.

· Ζωντάνη προσωπικότητα με θετική διάθεση.

· Ενέργεια και δυναμισμός για την αντιμετώπιση προκλήσεων.

Στην Krypto Security, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και προωθούμε ένα περιβάλλον εργασίας που επιτρέπει στους εργαζομένους μας να αναπτύσσουν τις ικανότητές τους και να συμβάλλουν στην καινοτομία και τη βελτίωση της εταιρείας.

Θα μπορούσατε να μοιραστείτε τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Krypto Security;

Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος – Άτομο με εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, με διοικητικές ικανότητες. 

Διευθυντής Τεχνικού τμήματος – Άτομο με εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας και καινοτόμες λύσεις στον τρόπο οργάνωσης και διοίκησης του τεχνικού τμήματος. 

Business Administrator – Άτομο με εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και υπεύθυνο στην καταχώρηση των αιτημάτων των πελατών. 

Υπεύθυνος Πωλήσεων – Άτομο με εμπειρία στις πωλήσεις, αναζητά και έρχεται σε επαφή με πιθανούς νέους πελάτες.

Υπεύθυνος Τιμολόγησης και Ανάκτησης Οφειλών – Επικοινωνιακό άτομο το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την έκδοση των τιμολογίων και φροντίζει για την είσπραξη αυτών. 

Υπεύθυνος Υποδοχής – Άτομο το οποίο είναι το πρώτο σημείο επαφής για τους πελάτες, ευγενική και θετική προσωπικότητα η οποία θα κάνει τον πελάτη να νιώθει οικεία στην εταιρεία μας. 

Συντονιστής Τεχνικού Τμήματος – Άτομο με οργανωτικές ικανότητες για τον σχεδιασμό και συντονισμό του προγράμματος των τεχνικών. 

Ανώτερος Τεχνικός – Άτομο με εμπειρία στην εγκατάσταση και προγραμματισμό των συστημάτων ασφαλείας. 

Τεχνικός Υπηρεσιών – Άτομο υπεύθυνο για την συντήρηση και επιδιόρθωση όλων των συστημάτων ασφαλείας.  

Τεχνικός – Άτομο που θα έχει υποστηρικτικό και βοηθητικό ρόλο στην εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας. 

Υπεύθυνος Έργων / Ηλεκτρομηχανολόγος Μηχανικός – Άτομο με ηλεκτρομηχανολογηικές γνώσεις και έχει την ευθύνη για την συνεχής παρακολούθηση των έργων και των χρονοδιαγραμμάτων. 

Υπάρχει κάποια συμβουλή ή οτιδήποτε που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους υποψήφιους που θα ήθελαν να εργαστούν στον τομέα της ασφάλειας;

Είναι πολύ σημαντικό να έχουν ως γνώμονα την εμπιστευτικότητα και τη δίψα για νέες γνώσεις και ιδιαίτερα αυτές στον τομέα της ασφάλειας. Η ασφάλεια είναι ένας δυναμικός τομέας που απαιτεί συνεχή ενημέρωση και προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απειλές και τεχνολογίες. Επίσης, η διατήρηση της εμπιστευτικότητας είναι κρίσιμη, καθώς η ασφάλεια συχνά περιλαμβάνει ευαίσθητες πληροφορίες.

Δημοσιεύθηκε από Christos Constantinou