Η Apple αποτελεί το brand με τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως για το 2016. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Forbes, το brand της Apple αξίζει περίπου 154 δισεκατομμύρια δολάρια, με έσοδα που ξεπερνούν τα 233 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αναμφίβολα, η Apple αποτελεί ένα φαινόμενο στον επιχειρηματικό κόσμο. Γι’ αυτό, άλλωστε, γίνεται χαμός με τις αιτήσεις που λαμβάνει για πρακτική άσκηση. Νέοι, απόφοιτοι πανεπιστημίων από κάθε γωνιά του πλανήτη, φιλοδοξούν να αποκτήσουν εμπειρίες και να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Φυσικά, δεν μπορεί να τους πάρει όλους η Apple. Εκείνους όμως που παίρνει, φροντίζει να τους καλωσορίζει με έναν αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Όχι με πάρτι, όχι με φανφάρες. Όχι με κάποιο χρηματικό μπόνους. Αλλά με ένα μήνυμα μέσα σε ένα κουτί.

new-interns-get-a-box-that-contains-the-following-hardcore-message-1

Μετάφραση:

“Υπάρχει η δουλειά και υπάρχει η δουλειά της ζωής σου.

Ο τύπος της δουλειάς που κουβαλά τα αποτυπώματα σου πάνω της. Ο τύπος της δουλειάς για την οποία δεν θα συμβιβαζόσουν ποτέ για οτιδήποτε άλλο. Για την οποία θα θυσίαζες ένα Σαββατοκύριακο. Στην Apple, μπορείς να κάνεις τέτοια δουλειά. Οι άνθρωποι δεν έρχονται εδώ για ασφάλεια. Έρχονται εδώ για να κολυμπήσουν στα βαθιά.

Θέλουν η δουλειά τους να καταλήγει σε κάτι.

Κάτι μεγάλο. Κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε αλλού.

Καλωσόρισες στην Apple.”

Αυτό που μπορεί κάποιος να πάρει από το μήνυμα της Apple, είναι ότι υπάρχει η επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις είτε τον ασφαλή δρόμο, είτε το δρόμο του πάθους σου. Αυτόν που θα σε έκανε να θυσιάσεις ένα Σαββατοκύριακο δουλεύοντας με χαρά. Αυτόν που θα σε βάλει να κολυμπήσεις στα βαθιά, ναι, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε κάτι σπουδαίο. Κι αυτή τη νοοτροπία θέλει η Apple.

Για θέσεις Πρακτικής Άσκησης στην Apple, πατήστε εδώ

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *