Μετά τον επιτυχημένο κύκλο διαδικτυακών ομιλιών “Talking to Global Minds” η σειρά Life Changing Ideas της Globaltraining  και του Πανεπιστημίου Λευκωσία, διοργανώνει την ζωντανή επί σκηνής  παρουσίαση με ομιλητή έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς ειδικούς σε θέματα ηγεσίας του σύγχρονου εργατικού δυναμικού, τον Adam Kingl.

Η ομιλία του Adam Kingl θα επικεντρωθεί στις αποτυχίες της εργασίας και τις ελπίδες για το μέλλον, τις προκλήσεις της  ηγεσίας όσον αφορά τη διαχείριση των νεότερων γενεών και την κατανόηση όρων όπως η «Μεγάλη παραίτηση» και η «Ήσυχη παραίτηση».

Θα αναπτυχθούν αναλυτικά:

  • Η έκταση και οι επιπτώσεις της κρίσης που παρατηρείται σε θέματα κινήτρων και προσέλκυσης /διατήρησης ταλέντου στους οργανισμούς
  • Πώς εξελίσσονται οι εργασιακές αξίες σε κάθε γενιά
  • Η «Ήσυχη παραίτηση»  που σχετίζεται με τη δέσμευση που δείχνουν οι εργαζόμενοι και απλές λύσεις
  • Πώς θα μοιάζει το μέλλον της εργασίας
  • Οι πολιτικές υβριδικών, εξ αποστάσεως εργασιών και η επιστροφή στο γραφείο
  • Η προσαρμογή στα νέα πρότυπα εργασίας

Περισσότερα για τον ομιλητή

Ο Adam Kingl είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς ειδικούς σε θέματα ηγεσίας του σύγχρονου εργατικού δυναμικού. Είναι αυθεντία σε θέματα που αφορούν στις αξίες των διαφόρων γενεών στους χώρους εργασίας, το μέλλον της εργασίας και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εργοδότες

Ηγείται και αναπτύσσει προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών σε αναγνωρισμένα ιδρύματα όπως το London Business School, το Hult International Business School, το Imperial College Business School, το Moller Institute-Churchill College-University of Cambridge και το UCL School of Management.

Γράφει και δίνει συχνά συνεντέυξεις σε αναγνωρισμένα ΜΜΕ όπως οι Financial Times, Sunday Times, Forbes, Fortune, The Guardian, Fast Company κ.λπ. Εργάστηκε και υήρξε σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείας όπως οι BBC, Boehringer Ingelheim, BP, Carlsberg, Disney, Ericsson, GSK, Heidelberg Cement, HSBC, LVMH, Nestle, Nike και πολλές άλλες.

Ο Adam Kingl κατέχει διπλώματα από το London Business School,το  UCLA και το πανεπιστήμιο του Yale.

Λεπτομέρειες για το event:

17:30-18:00 Εγγραφές

18:00-19:00 Ζωντανή επί σκηνής ομιλία | Επιλογή για διαδικτυακή παρακολούθηση 19:00-20:00 Cocktail Δικτύωσης

Την συγκεκριμένη ομιλία χορηγεί η Ελληνική Τράπεζα, την οποία επίσης  φιλοξενεί στα κεντρικά γραφεία της, στη Λευκωσία.

Εισιτήρια για την ζωντανή επί σκηνής παρουσία θα βρείτε εδώ

Εισιτήρια για διαδικτυακή παρακολούθηση θα βρείτε εδώ

Πληροφορίες για εισιτήρια και τιμολόγια μπορείτε να ζητήσετε στα πιο κάτω τηλέφωνα:

T: +357 22841715 or T: +357 22841795

Η πλατφόρμα ομιλιών Life Changing ideas διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Globaltraining με διαχρονικό χορηγό την Ελληνική Τράπεζα.  Χορηγός Επικοινωνίας η Digital Tree. Η ομιλία “Το μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον” στηρίζεται από το ΚΕΒΕ.

Δημοσιεύθηκε από Stelios Christou

Marketing Manager