Στις 26 Ιανουαρίου 2023 η Heidi Gardner θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε τόσο μέσα  στους οργανισμούς μας όσο και με εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να επιφέρουμε την επίλυση προβλημάτων, την καινοτομία και την επιτυχία.

Ποιά είναι η Heidi Gardner είναι business Guru, ομιλήτρια και συγγραφέας. Έχει διατελέσει σύμβουλος σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών και εταιρειών και είναι διακεκριμένη συνεργάτιδα στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Υπήρξε καθηγήτρια στο Harvard Business School και σύμβουλος στην McKinsey & Co. Είναι συνιδρύτρια της εταιρείας έρευνας και παροχής συμβουλών Gardner & Collaborators.

Σύμφωνα με το ομώνυμο βιβλίο της, οι έξυπνες συνεργασίες είναι ο βασικός οδηγός για ηγέτες με προνοητικότητα, ώστε να μπορέσουν να μεταμορφώσουν τους οργανισμούς τους, να αναδιαμορφώσουν τον τρόπο που εργάζονται και να αυξήσουν τον αντίκτυπο και την επιτυχία τους.

H Δρ Gardner θα μας αναπτύξει γιατί οι εταιρείες που συνεργάζονται πιο έξυπνα:

  • Παράγουν συνεχώς υψηλότερα έσοδα
  • Εχουν μεγαλύτερα κέρδη
  • Ενισχύουν την καινοτομία
  • Ενισχύουν τις σχέσεις με τους πελάτες
  • Προσελκύουν και διατηρούν καλύτερα ταλέντα

Η ομιλία θα γίνει διαδικτυακά μέσω Zoom στις 26 Ιανουαρίου 2023, ώρα 17:30 με χορηγούς την PWC Κύπρου και την Wargaming. Χορηγός επικοινωνίας η Digital Tree.

Για εγγραφές και εισιτήρια πατήστε εδώ

Επόμενες Ομιλίες

23 Φεβρουαρίου – Jonah Berger ο οποίος θα επικεντρωθεί σσε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με την χρήση του οποίου θα είμαστε σε θέση να εμπνεύσουμε και να πείσουμε.

 23 Μαρτίου – Inga Carboni η οποία θα αναπτύξει το πολύ σημαντικό θέμα της δικτύωσης.

Σημαντική Σημείωση:

Ο κύκλος ομιλιών Global Minds αποτελείται από 3 διαδικτυακές ομιλίες ( μία κάθε μήνα) και το συνολικό κόστος παρακολούθησής τους είναι 120 ευρώ (για όλες). Εναλλακτικά μπορείτε να εξασφαλίσετε εισιτήριο για μια από αυτές με κόστος παρακολούθησης 50 ευρώ.

 Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ ή στα πιο κάτω links:

Για πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές ή την έκδοση τιμολογίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα πιο κάτω τηλέφωνα: T: +357 22841715 ή T: +357 22841795

Η πλατφόρμα ομιλιών Life Changing ideas διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Globaltraining. Οι διαδικτυακές συζητήσεις «Talking to Global Minds» στηρίζονται από τον ΟΠΑΠ Κύπρου, τον ΣΕΛΚ, τη PWC Cyprus και την  Wargaming. Τη σειρά στηρίζει διαχρονικά η Ελληνική Τράπεζα. Χορηγός επικοινωνίας η Digital Tree.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com