H πρώτη Τελετή Βράβευσης Συνεργειών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου και η έκθεση καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων!

Το δίκτυο/πλατφόρμα συνεργασίας Green Cluster έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο από το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ και έχει αγκαλιαστεί από τις μικρές Κυπριακές επιχειρήσεις.

Πρόκειται για μια δυναμική μορφή οργάνωσης και συνεργασίας, με καινοτομία στη σκέψη και τις δράσεις, που έχει στόχο, χωρίς γραφειοκρατία και χωρίς κόστος, την υποστήριξη της συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη, με ταυτόχρονη τη διατήρηση τη ανεξαρτησίας του κάθε ενός, ενώ ταυτόχρονα δίνεται πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης, δικτύωσης, εκπαίδευσης και ενισχύεται η εξωστρέφεια.

screenshot-2016-09-15-13-58-20

Η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κύπρο επισκέπτεται την κυρία Μαρίνα Ξενοφώντος, μέλος του συνδέσμου Green Cluster.�

Το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ, στο πλαίσιο της δράσης αυτής, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Κύπρο διαγωνισμό συνεργειών, στον οποίο συμμετείχαν πολλές επιχειρήσεις που για πρώτη φορά συνεργάζονταν μεταξύ τους!

Η τελετή βράβευσης των νικητών του διαγωνισμού συνεργειών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία στις 17:30 και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χάρη Γεωργιάδη.

Παράλληλα θα υπάρχει Έκθεση καινοτόμων υπηρεσιών & μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την ονομασία «Green Cluster Awards & Trade Fair».

1-g-s-ecophysis

Στο G.S Ecophysis με την Εκπαιδευτική Δραστηριότητα του Green Cluster με θέμα Αειφόρος Τουρισμός: Στη φύση με τα μελίσσια

Η Τελετή Βράβευσης Συνεργειών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου και η έκθεση καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά και στοχεύει να γίνει ετήσιος θεσμός.

Φέρει κοντά σε μία μέρα τα μέλη του δικτύου (υφιστάμενα και νέα), όσους επιθυμούν να καινοτομήσουν, σε start-ups, εθνικούς φορείς και διεθνείς υποστηρικτές του Green Cluster. Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί η ευκαιρία για δικτύωση και γνωριμία με πιθανούς επενδυτές, πρεσβείες και πιθανούς συνεργάτες, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για υφιστάμενες κυπριακές καινοτόμες υπηρεσίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

2-aperanti-agrotourism

Στα Πέρα Ορεινής με το Απέραντι Αγροτουριστικό. Εκπαιδευτική Δραστηριότητα σε Ημέρα Χαλουμιού: Παραγωγή και Γευσιγνωσία

Με τη λήξη της τελετής βράβευσης ακολουθεί δεξίωση στο χώρο της έκθεσης μέχρι τις 20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΑΚΤΗ Κέντρο Μελετών και Έρευνας στο τηλέφωνο: 22458485 ή με email στο project@akti.org.cy

Πηγή: Impossible.works

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *