Αυτό που πρόκειται να διαβάσεις είναι μια ακόμα ιστορία επιτυχίας. Μια ιστορία επιτυχίας, μιας γυναίκας η οποία ήταν τόσο αποφασισμένη να βρει το σκοπό της ζωής της, που πέρασε σχεδόν 9 μήνες στην απομόνωση για να τον βρει.

Ο λόγος για τη Natalia Wiechowski, Γερμανίδα στην καταγωγή. Καθώς επιθυμούσε να κατανοήσει τον κόσμο γύρω της καλύτερα, αποφάσισε να σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες, ενώ μελέτησε επίσης την ανθρώπινη συμπεριφορά. Με το τέλος των σπουδών της, εγκατέλειψε τη Γερμανία για να εργαστεί στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο του Abu Dhabi.

Σχεδόν μόνη της κατάφερε να κτίσει από το μηδέν μια ολόκληρη βιβλιοθήκη για τους μαθητές του Εμιράτου. Παράλληλα, βοηθούσε έναν Γερμανικό κολοσσό να προβληθεί στα διασημότερα περιοδικά του Dubai, κερδίζοντας 3 βραβεία στη Σαουδική Αραβία, στη Νότιο Αφρική και στα ΗΑΕ.

Σχεδόν μόνη της κατάφερε να κτίσει από το μηδέν μια ολόκληρη βιβλιοθήκη για τους μαθητές του Εμιράτου

Όλα αυτά, για τους περισσότερους ανθρώπους θα ήταν υπέρ αρκετά για να νιώσουν επιτυχημένοι. Ωστόσο, για τη Natalia τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Μπορεί να είχε αρκετά επιτεύγματα στο βιογραφικό της, αλλά η ίδια ένιωθε ότι κάτι της έλειπε. Κι αυτό ήταν ο σκοπός. Ο σκοπός της ζωής της. Κι έπρεπε να τον βρει.

Έτσι, το 2014 πέρασε σχεδόν 9 μήνες σε απομόνωση, για να βρει τον σκοπό της ζωής της. Σε αυτούς τους 9 μήνες, κατάλαβε ότι ο σκοπός της ζωής της ήταν να βοηθήσει τους ανθρώπους να εντυπωσιάσουν τον εαυτό τους –παράλληλα και τους άλλους!

Έτσι, η Natalia αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα, μοναδική προσέγγιση η οποία θα περιλάμβανε τα πιο πετυχημένα στοιχεία των performance coaching, self-marketing και life coaching. Έτσι κι έκανε λοιπόν, φτάνοντας σήμερα να είναι μια βραβευμένη και καταξιωμένη επαγγελματίας η οποία ασχολείται με δημόσιες ομιλίες, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, ενώ διατηρεί και τη δική της σελίδα, την Think Natalia.

Η Natalia σε μια από τις πολλές ομιλίες της


Πρόσφατα, η Natalia έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το εξής, και με αυτό
θα κλείσω:


Δεν είμαι ΟΥΤΕ τυχερή, ΟΥΤΕ ευλογημένη, ΟΥΤΕ ταλαντούχα.�

Ρωτήστε την οικογένεια μου και τους φίλους μου! Όταν οι άλλοι χαλάρωναν, εγώ δούλευα. Όταν οι άλλοι διασκέδαζαν στα πάρτι, εγώ διάβαζα. Όταν οι άλλοι πήγαιναν διακοπές, εγώ μάθαινα. Εάν θέλεις τη ζωή των ονείρων σου, σταμάτα να πιστεύεις ότι μόνο ένας μικρός αριθμός ‘χαρισματικών’ ανθρώπων αξίζουν την καλή ζωή. Αυτό είναι ένα ψέμα και σε κρατά στη δυστυχία, στη μετριότητα και στα χαμηλά επίπεδα. Γι’ αυτό ξεκίνα να δουλεύεις αδιάκοπα για τους στόχους σου. Χωρίς γελοίες δικαιολογίες, αλλά με καθημερινές ενέργειες. Σε παρακαλώ.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *