H  κορυφαία ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας στην Κύπρο ergodotisi.com, ανακοινώνει με υπερηφάνεια μια νέα σημαντική συνεργασία με τους theSPEAKERS, τον πρώτο χώρο προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα ο οποίος βασίζεται στην εξέλιξη της δημόσιας ομιλίας. Μέχρι σήμερα έχουν συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες όπως είναι οι: Google, Τράπεζα Πειραιώς, Viber, Eurobank, Allianz UK, Four Seasons κ.α. οι theSPEAKERS έχουν αποδείξει την εκτενή εμπειρία και αξιοπιστία τους στον τομέα έχοντας μία κοινότητα άνω των 200.000 ατόμων στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην ενδυνάμωση τόσο νέων επαγγελματιών όσο και εργαζομένων στην Κύπρο που επιθυμούν την επαγγελματική ανάπτυξη και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους στην δημόσια ομιλία, προσφέροντας μια σειρά από εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα δημόσιας ομιλίας και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Η Ergodotisi βρίσκεται εδώ και καιρό στην πρώτη γραμμή της σύνδεσης των αναζητούντων εργασία και νέων επαγγελματιών με κορυφαίους εργοδότες στην Κύπρο, βοηθώντας ανθρώπους να βρουν ουσιαστική απασχόληση και να αναπτύξουν την καριέρα τους. Μέσω της νέας της συνεργασίας με τους theSPEAKERS, η Ergodotisi κάνει ένα ακόμη βήμα για την υποστήριξη της επαγγελματικής ανάπτυξης των Κυπρίων επαγγελματιών και εργοδοτών, παρέχοντας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση δημόσιας ομιλίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Oι theSPEAKERS, με επικεφαλής μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών και εμπειρογνωμόνων του κλάδου, προσφέρει ολοκληρωμένα εργαστήρια σχεδιασμένα για την ενίσχυση της δημόσιας ομιλίας, της επικοινωνίας και των ηγετικών δεξιοτήτων. Τα εργαστήρια αυτά είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επαγγελματιών και των εργοδοτών σε όλους τους κλάδους και τα επίπεδα καριέρας, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να γίνουν πιο αποτελεσματικοί, σίγουροι και ελκυστικοί επαγγελματίες. 

Δημοσιεύθηκε από Christos Constantinou