Αγαπάς τα παιδιά; Θα ήθελες να ζήσεις στην Ελβετία; Αναζητάς δουλειά; Πως θα σου φαινόταν να εργαστείς ως Νταντά στη Ζυρίχη με μισθό μέχρι και €2,000 μηνιαίως;

Πρόκειται για οικογένεια από την Κύπρο, μόνιμοι κάτοικοι Ελβετίας. Διαθέτουν 2 παιδιά κάτω των 3 ετών και χρειάζονται Νταντά για τη συντήρηση του νοικοκυριού, αλλά και για να βοηθά με την ανατροφή των παιδιών.

Η οικογένεια αυτή έχει αποφασίσει ότι η πρόσληψη της νταντάς θα γίνει από την Κύπρο, και επέλεξαν την ιστοσελίδα ergodotisi.com για την ανάρτηση της αγγελίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η νταντά θα πρέπει να είναι κάτοχος Κυπριακού ή Ελληνικού διαβατηρίου, να έχει εμπειρία με τη συντήρηση ενός νοικοκυριού, να αγαπά τα παιδιά, να γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά (τα Γερμανικά θα θεωρηθούν επιπρόσθετο προσόν), να μην καπνίζει (για ευνόητους λόγους) και να μπορεί να δεσμευτεί αρχικά για 1 χρόνο, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2019. Θα εργάζεται για 6 μέρες την εβδομάδα.

Η οικογένεια προσφέρει στην νταντά που θα επιλεχθεί διαμονή με το δικό της δωμάτιο, 20 μέρες άδεια ετησίως και μισθό μέχρι και €2,000 μηνιαίως (καθαρά), αναλόγως προσόντων.

Οι συνεντεύξεις για τη συγκεκριμένη θέση θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Η αγγελία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ergodotisi, μπορείτε να την δείτε και να υποβάλετε το βιογραφικό σας εδώ.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *