Τι θα λέγατε αυτό το Σαββατοκύριακο να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας, αλλά να δώστε παράλληλα μια ώθηση στην καριέρα σας; 

Δοκιμάστε τις πιο κάτω συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την καριέρα σας. Όλες είναι αρκετά γρήγορες και θα σας αφήσουν αρκετό χρόνο για ξεκούραση ενώ συνάμα θα μπορείτε να βελτιωθείτε επαγγελματικά.

Μάθετε κάτι καινούριο

Αυτό το σαββατοκύριακο διαβάστε μερικά άρθρα, εγγραφείτε για δωρεάν μάθημα, διαβάστε ένα περιοδικό που σχετίζεται με το επάγγελμά σας ή πάρτε ένα νέο βιβλίο.

Σπρώξτε τα όριά σας και εξερευνήστε έναν νέο κόσμο ή μια νέα ιδέα για αυτό που κάνετε κάθε μέρα. Ένα από τα κλειδιά για την επαγγελματική ανάπτυξη είναι η προθυμία και η επιθυμία να επεκτείνετε τη βάση γνώσεων σας και να περιβάλλετε τον εαυτό σας με άτομα από τους οποίους μπορείτε να μάθετε.

Προσφερθείτε για Εθελοντισμό

Οι άνθρωποι που εστιάζουν στα αλτρουιστικά οφέλη του εθελοντισμού, είναι το είδος του χαρακτήρα που αναζητά ο κάθε εργοδότης. Βρείτε μια αιτία που είναι σημαντική για εσάς και αφιερώστε μερικές ώρες βοηθώντας τους άλλους.

Ο εθελοντισμός είναι επίσης μια ευκαιρία για δικτύωση που μπορεί ακόμη και να σας επιφέρει μια θέση εργασίας, ακόμη και σε κάποιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Ανανεώστε το βιογραφικό σας

Είτε είστε ενεργοί στο κυνήγι εύρεσης εργασίας είτε όχι, είναι καλό να αφιερώσετε μια ώρα αυτό το Σαββατοκύριακο για να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας. Μπορεί να αισθάνεστε σίγουροι για τη δουλειά σας τώρα, αλλά είναι πάντα καλό να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση που κάτι αλλάξει δραστικά ή που σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένετε!

Παρακολουθήστε εκδηλώσεις

Ορίστε έναν στόχο για το πόσες επαγγελματικές εκδηλώσεις ή σεμινάρια θέλετε να παρακολουθήσετε τον επόμενο μήνα ή τον επόμενο χρόνο. Επίσης δημιουργήστε μια ατζέντα για αυτό που θέλετε να πετύχετε, είτε πρόκειται να συναντήσετε νέους πελάτες είτε να μάθετε νέα του κλάδου σας, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Αυτο θα βοηθήσει επίσης στη δικτύωση σας αλλα και θα σας κρατάει πάντα ενήμερους για τα τρέχοντα θέματα του επαγγέλματός σας.

Ξεκουραστείτε

Τα Σαββατοκύριακα είναι για να απομακρυνθείτε από το άγχος της εργασίας και να εστιάσετε σε εσάς και στα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς. Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας, με τον εαυτό σας ή και με τους φίλους. Αυτά δεν είναι τα πράγματα που ενισχύουν τις ικανότητές σας, αλλά είναι αυτά που σας κάνουν να συνεχίσετε να προσπαθείτε, οπότε μην τα παραμελείτε!

Δημοσιεύθηκε από admin