Μπεστ σέλερ συγγραφέας , επιχειρηματίας, εκπαιδευτής στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και κεντρικός ομιλητής για θέματα ανθρώπινης απόδοσης & ευημερίας, ο Suneel Gupta από το “πρόσωπο της αποτυχίας” στις σελίδες των New York Times έγινε το «Νέο Πρόσωπο της Καινοτομίας» για το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. 

Ο Suneel είναι ο ιδρυτής και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της εφαρμογής RISE, ο οποίος συνεργάστηκε με την τότε πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα για την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης χαμηλού κόστους σε άτομα που είχαν ανάγκη. Το RISE ανακηρύχθηκε «Εφαρμογή της Χρονιάς» από την Apple και πουλήθηκε με επιτυχία στην One Medical (NASDAQ: ONEM). Ο Suneel έθεσε αργότερα υποψηφιότητα για το Κογκρέσο των ΗΠΑ και τώρα διδάσκει καινοτομία στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ . Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε κάποτε τον Gupta ποιος είναι ο σκοπός του, η απάντησή του ήταν να «βρει καλούς ανθρώπους και να τους εμπνεύσει να κάνουν αυτό που τους εμπνέει».

Η ομιλία και το ομότιτλο βιβλίο:

Το νέο του βιβλίο Backable:The Surprising Truth Behind What Makes People Take a Chance on You, έχει τις ρίζες του στο ταξίδι ανακάλυψης του Gupta, από έναν αποτυχημένο επιχειρηματία σε έναν  ηγέτη πίσω από δύο IPOs. 

Το Backable είναι ένα πρωτοποριακό βιβλίο που ισχυρίζεται με τόλμη ότι το κλειδί της επιτυχίας στις επιχειρήσεις δεν είναι το ταλέντο, οι διασυνδέσεις ή οι ιδέες, αλλά η ικανότητα να πείσεις τους ανθρώπους ρισκάρουν για τις δυνατότητες σου. Το να σε στηρίζουν ή αλλιώς να είσαι “backable” δεν έχει να κάνει με το χάρισμα, τις διασυνδέσεις ή ακόμα και το βιογραφικό σου – αλλά μάλλον με την ικανότητά σου να πείσεις τους ανθρώπους να δώσουν μια ευκαιρία σε εσένα και τις ιδέες σου.

Συχνά αυτό το θεωρούμε ως φυσική ικανότητα… είτε το έχεις είτε δεν το έχεις.  Ο Gupta  λέει ότι μπορείς να εκπαιδευτείς για να πείσεις για τις δυνατότητες σου. Μέσα στο Backable υπάρχουν μακροχρόνια μυστικά από αξιοσημείωτους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων βραβευμένων με Όσκαρ κινηματογραφιστών, μελών του Κογκρέσου, αστέρων της μαγειρικής, επιχειρηματιών και ιδρυτών εμβληματικών εταιρειών – μαζί με 7 απλά βήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γίνετε backable.

Στην ομιλία του Suneel θα αναπτύξει τη διαδικασία των 7 βημάτων και θα σας δείξει πώς να αποκτήσετε την ικανότητα να είστε backable. Πώς να κάνετε τους επενδυτές, τα αφεντικά, τις ομάδες και τους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν – είτε αυτό που χρειάζεστε είναι χρήματα είτε μια προώθηση ή νέα εγχειρήματα και έργα.

Λεπτομέρειες για το event:

  • Η ομιλία θα λάβει χώρα  διαδικτυακά, στις 5 Απριλίου 2022, 5:30 – 6:30 μμ.
  • Και οι 4 ομιλίες των διεθνώς αναγνωρισμένων Management Thinkers, μέρος της σειράς Global Minds, στοιχίζουν μόνο  50 ευρώ. Οι εγγραφές συνεχίζονται.
  • Η τιμή αυτή καθιστά το εισιτήριο ένα ιδανικό δώρο για το προσωπικό, τους πελάτες  και τους συνεργάτες σας
  • Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.

Προηγούμενοι Ομιλητές

Peter Hinssen, 11 Νοεμβρίου 2021 – The Phoenix and the Unicorn 

Ethan Kross, 9 Δεκεμβρίου 2021 – Chatter 

Κώστας Μαρκίδης, 20 Ιανουαρίου 2022 – Organizing for the New Normal

Οι τρεις ομιλίες περιλαμβάνονται στο πακέτο των 50 ευρώ και θα δοθεί πρόσβαση σε όσους το έχασαν.

Η σειρά διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Globaltraining, με κύριο χορηγό επί σειρά ετών την Ελληνική Τράπεζα. Την πλατφόρμα ομιλιών Life Changing ideas στηρίζουν η CYTA, o ΟΠΑΠ Κύπρου, o ΣΕΛΚ και η Digital Tree. Οι διαδικτυακές συζητήσεις «Talking to Global Minds» διοργανώνονται σε συνεργασία με το Career Success Centre του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com