Χρειάζεσαι Τεχνικό για το κλιματιστικό σου; Μήπως Φωτογράφο για επαγγελματικές φωτογραφήσεις; Κάποιον να σου φτιάξει μια ιστοσελίδα ίσως;

Στην Ergodotisi δημιουργήσαμε μια νέα υπηρεσία, με την ονομασία Ergodotisi Freelance. Σκοπός αυτής της υπηρεσίας, είναι να βοηθήσουμε τόσο το κοινό να βρει εύκολα και γρήγορα τον Επαγγελματία που χρειάζεται, όσο και τους Επαγγελματίες να επικοινωνήσουν τις υπηρεσίες τους αποτελεσματικά σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το πως λειτουργεί είναι απλό! Ας πάρουμε το παράδειγμα κάποιου ατόμου που χρειάζεται μια ιστοσελίδα, όμως δεν έχει τις απαραίτητες δεξιότητες για να τη δημιουργήσει μόνος του. Μια πολύ καλή επιλογή, θα ήταν να μπει στο ergodotisi.com, να πατήσει στο tab “Freelancers” και να ενημερωθεί για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία, δηλαδή τη δημιουργία ιστοσελίδας.

Έπειτα, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που καταχωρεί ο κάθε Επαγγελματίας, να πάρει διάφορες προσφορές και να προχωρήσει με τον Επαγγελματία της επιλογής του.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μπορεί κάποιος να βρει και να προσλάβει έναν Επαγγελματία Φωτογράφο, Γραφίστα, Λογιστή, Γυμναστή, Διαφημιστή, Υδραυλικό, Ψυκτικό και ούτω καθεξής!

Ψάχνεις Ελεύθερο Επαγγελματία; Βρες και πρόσλαβε τον κατάλληλο πατώντας εδώ

Είσαι Ελεύθερος Επαγγελματίας και θες να εγγραφείς στο Ergodotisi Freelance; Μπορείς να το κάνεις εντελώς δωρεάν για τον Μάη, πατώντας εδώ

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *