Αν τρέφεις μια ιδιαίτερη αγάπη προς τη βασιλική οικογένεια μα και συνάμα θεωρείς τον εαυτό σου Social Media Ninja, σου έχουμε την δουλειά των ονείρων σου. Το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε πως ζητά να προσλάβει «Digital Communications Officer» για να χειρίζεται την παρουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία στη χρήση και στη διαχείριση ιστοσελίδων, να έχει δημιουργικότητα και φαντασία, να γράφει και να επικοινωνεί τέλεια και να έχει άριστη γνώση χρήσης φωτογραφιών, κυρίως για Instagram.

Πρωταρχικά καθήκοντα και υποχρεώσεις του υποψηφίου θα είναι να ενημερώνει το κοινό για όλες τις κοινωνικές εμφανίσεις της Βασίλισσας, από βραβεύσεις μέχρι παρευρέσεις σε βασιλικούς αρραβώνες, αξιοποιώντας όλα τα ψηφιακά κανάλια. Α, και να πίνει τσάι ενώ κάνει brainstorming με τη Βασίλισσα. ΟΚ το τελευταίο έτσι το γράψαμε.

Τα perks του υποψηφίου είναι πάρα πολλά αφού του παραχωρούνται 33 ημέρες άδεια, δωρεάν γεύματα (γουρουνόπουλα με μήλο στο στόμα φανταζόμαστε), ασφαλιστική κάλυψη, ετήσια αμοιβή που ανέρχεται στις $38,000, ενώ υπάρχει πιθανότητα να χριστεί και Ιππότης. ΟΚ, δεν υπάρχει πιθανότητα να χριστεί Ιππότης, but still. Αξίζει να αναφερθεί πως η βάση εργασίας του θα είναι το παλάτι του Buckingham.

Αν σας ενδιαφέρει να βάζετε stories, φωτογραφίες, hashtags και τα σχετικά με τη Βασίλισσα (να κάνετε και κάνα tag/shoutout τον εαυτό σας μέσα μέσα για να τσιμπίσετε και εσείς κάνα follower), τότε ετοιμάστε βιογραφικό με βασιλικά standards!

Πηγή

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *