O Peter Hinssen είναι ένας παγκοσμίου φήμης ηγέτης σκέψης για τη ριζική καινοτομία o οποίος έκανε παρουσιάσεις σε όλο τον κόσμο, για εταιρείες όπως η Google, η Apple, τo Facebook, η Amazon, η Accenture, η Microsoft.  Υπήρξε ο κεντρικός ομιλητής σε πολλά εσωτερικά συνέδρια για εταιρείες Fortune100.  Διδάσκει σε διάσημες επιχειρηματικές σχολές όπως το London Business School, το MIT Sloan School of Management και το Paul Merage School of Business στο UC Irvine. Είναι επίσης σύμβουλος σε πολλαπλά συβούλια σε θέματα που σχετίζονται με την καινοτομία και την τεχνολογία. Ίδρυσε την Νexxworks  με στόχο να βοηθήσει τους οργανισμούς να αποκτήσουν ευελιξία και να καινοτομήσουν.

The Phoenix and the Unicorn

H ομιλία του Hinssen βασίζεται στο νέο του βιβλίο The Phoenix and the Unicorn. Οι κολοσσοί τεχνολογίας όπως η Google, το Facebook, η Amazon- δηλαδή οι Unicorn επιχειρήσεις είναι λαμπρές. Όμως, για να είμαστε ειλικρινείς, πολύ λίγοι από εμάς θα ξεκινήσουμε μια, θα γίνουμε ή θα δουλέψουμε για μια. Οι περισσότεροι είμαστε συνδεδεμένοι με ΜΜΕ και μεγάλες εταιρείες οι οποίες συχνά πασχίζουν να παραμείνουν σχετικές με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πελατειακό κοινό.  Το παρόν βιβλίο μιλά για ένα ον το οποίο εάν και μαγικό προσφέρει μια πιο ρεαλιστική έμπνευση, τον φοίνικα. Υπάρχουν εταιρείες οι οποίες – ακριβώς όπως αυτό το μυθικό πτηνό- καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους σε κύκλους: επανειλημμένα αναδύονται από τις στάχτες του παλιού, και γίνονται δυνατότερες από κάθε άλλη φορά. Είναι οι Walmarts, Volvos, Disneys, Apples, Microsofts, Ping Ans,  Assa Abloys and AT&Ts αυτού του κόσμου- και οι δικές μας επιχειρήσεις.

Η συγκεκριμένη ομιλία αφορά την κατανόηση του τι συμβαίνει σε έναν κόσμο συνεχών αλλαγών. Έχει να κάνει με την παρατήρηση και την προσπάθεια να μάθει κανείς από τους Μονόκερους. Αλλά κυρίως, τον τρόπου με τον οποίο οι εταιρείες μπορούν να δράσουν … Day After Tomorrow και πώς μπορούν να εφαρμόσουν την καινοτομία ως αντίδοτο σε ένα ριζικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Δεν επικεντρώνεται μόνο στο ΤΙ χρειάζεται να κάνουμε για να καινοτομήσουμε αλλά στο ΠΩΣ μπορούμε να κάνουμε την καινοτομία πραγματικότητα μέσα στον δικό μας οργανισμό.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Peter Hinssen στο facebook, twitter, youtube, linkedIn.

# Η ομιλία θα λάβει χώρα  διαδικτυακά, στις 11 Νοεμβρίου ώρα 6:00 pm – 7:00 pm

# Και οι 4 ομιλίες των διεθνώς αναγνωρισμένων Management Thinkers στοιχίζουν μόνο  50 ευρώ

# Η τιμή αυτή καθιστά το εισιτήριο ένα ιδανικό δώρο για το προσωπικό, τους πελάτες  και τους συνεργάτες σας

# Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.

Επόμενοι ομιλητές της σειράς Global Minds:

  • Ethan Kross, 9 Δεκεμβρίου, 5:30 pm – 6:30 pm
  • Κώστας Μαρκίδης, 20 Ιανουαρίου 2022, 5:30 pm – 6:30 pm
  • Suneel Gupta, 7 Απριλίου 2022, 5:30 pm – 6:30 pm

Η σειρά διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Globaltraining, με κύριο χορηγό επί σειρά ετών την Ελληνική Τράπεζα. Την πλατφόρμα ομιλιών Life Changing ideas στηρίζουν η CYTA, o ΟΠΑΠ Κύπρου και η Digital Tree. Οι διαδικτυακές συζητήσεις «Talking to Global Minds» διοργανώνονται σε συνεργασία με το Career Success Centre του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com