Ανοιχτή ημέρα αιμοδοσίας για το προσωπικό της εταιρείας και το κοινό οργανώνει η Parimatch και αυτή τη χρονιά, την Παρασκευή 09/04/2021. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από ομάδα της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μεταξύ 14:30-17:30 στα γραφεία Vashiotis Seafront, στον 3 ο όροφο, στη διεύθυνση: 28 ης Οκτωβρίου 365, 3107 στη Λεμεσό.

Καλούνται εθελοντές αιμοδότες να στηρίξουν αυτή τη δράση και την ευρύτερη κοινωνία.

Η ενέργεια αυτή υπάγεται κάτω από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Parimatch, που στοχεύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία και την περιβαλλοντική και κοινωνική ευημερία και ενθαρρύνει παράλληλα και το προσωπικό της να συνεισφέρει στην κοινωνία συμμετέχοντας σε αυτές τις δράσεις.

Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί μια πράξη ζωής και αποδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συνάνθρωπο μας. Είναι τόσο εύκολο και απλό να σώσεις μια ζωή, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο σου. Το αίμα μπορεί να προέλθει μόνο από ένα άλλο ανθρώπινο οργανισμό καθώς δεν υπάρχει υποκατάστατο του αίματος. Επιπλέον, η αιμοδοσία δεν ωφελεί μόνο τους δέκτες του αίματος. H αιμοδοσία προσφέρει πολλά ηθικά οφέλη και στον κάθε αιμοδότη.

Σου δίνει την ευκαιρία να:

  • Βοηθήσεις να σωθεί η ζωή μέχρι και 3 ατόμων με μια μόνο αιμοδοσία
  • Κάνεις τη διαφορά στην κοινωνία, βοηθώντας τους άλλους
  • Αναπτύξεις μια αίσθηση δέσμευσης και σύνδεσης με τους συνανθρώπους μας
  • Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει επάρκεια αίματος για εσένα, για την οικογένειά σου, για τους φίλους σου και για όποιον το χρειαστεί

Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να σώσεις τη ζωή κάποιου συνανθρώπου σου, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις κάθε φορά που δίνεις αίμα.

http://www.aimodosia.gov.cy/

Θα δοθούν αναμνηστικά δώρα, καλάθια με τοπικά προϊόντα σε όλους τους συμμετέχοντες αιμοδότες.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Marketing Manager, ergodotisi.com