Η δεύτερη Ημερίδα Καριέρας που διοργανώνει η Hermes Airports με τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα αεροδρόμια της Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 15 Μαρτίου, στις 10:00 δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να εργοδοτηθούν στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου να γνωρίσουν τις εταιρείες που συνθέτουν την αεροδρομική κοινότητα και να ενημερωθούν για τις θέσεις εργασίας στους δύο αερολιμένες.

Ταυτόχρονα, οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στα αεροδρόμια, ενόψει και των αυξημένων αναγκών της καλοκαιρινής περιόδου. Οι συμμετέχοντες, αφού ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας θα μπορούν στη συνέχεια να συνομιλήσουν κατ’ ιδίαν με την εταιρεία που τους ενδιαφέρει, στο πλαίσιο τετ α τετ διαδικτυακών συνομιλιών.

Η φετινή Ημερίδα Καριέρας της Hermes Airports θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή εννέα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου: Hermes Airports, Cyprus Duty Free, Cyprus Airports F&B, Hellenic Tzilalis, Wizz Air, ICTS, LGS, Swissport και Menzies Aviation. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και να προ-εγγραφούν σε ατομικές συνεντεύξεις σε αυτό τον σύνδεσμο.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com