Η #1 ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο ergodotisi.com ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τoν Cyprus Payroll Management Association (CPMA).

Μέσω αυτής της συνεργασίας, τα μέλη του CPMA θα αποκτήσουν πρόσβαση στις λύσεις προσλήψεων της Ergodotisi και θα μπορούν να επωφεληθούν ειδικών προσφορών σε υπηρεσίες διαφήμισης, ενώ η Ergodotisi θα μεγαλώσει το reach των αγγελιών της που αφορούν τους κλάδους της Λογιστικής, Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεύθυνσης Μισθοδοσίας, Χρηματοοικονομικών, κ.α.

Ο CPMA ιδρύθηκε στα τέλη του 2019 από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του κλάδου έχοντας βασικούς σκοπούς, μεταξύ άλλων, την μελέτη, την έρευνα καθώς και την συνεχή επιμόρφωση των μελών του στον Κλάδο Διεύθυνσης Μισθοδοσίας, όπως είναι η Φορολογία, η Κοινωνική Ασφάλιση, τα θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και άλλα εργασιακά θέματα τα οποία σχετίζονται άμεσα με την μισθοδοσία.

Η Ergodotisi αποτελεί την κορυφαία ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο, με 16.000+ εταιρείες να την εμπιστεύονται για τις αγγελίες τους, μεταξύ των οποίων οι κορυφαίοι εργοδότες στην Κύπρο. Την Ergodotisi επισκέπτονται 200.000 μοναδικοί χρήστες κάθε μήνα για να βρουν δουλειά ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Για επικοινωνία με τον CPMA καθώς και για εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.cpma.org.cy 

Για επικοινωνία με την Ergodotisi μπορείτε να καλέσετε στο 7000 7120 ή να στείλετε email στο companies@ergodotisi.com.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com