Πόσες φορές ξέχασες τις κάρτες σου;

Βρίσκεσαι σε επαγγελματικό event. Ή σε meeting. Ή σε σεμινάριο με άλλους επαγγελματίες. Τους γνωρίζεις, δικτυώνεσαι και ήρθε η ώρα να ανταλλάξεις κάρτες. Ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι, για ακόμη μια φορά, δεν μπορείς να δώσεις κάρτα. Γιατί σου έλειψαν και δεν τύπωσες νέες εγκαίρως. Γιατί αυτές που έχεις είναι ξεθωριασμένες. Γιατί δεν πήρες μαζί σου περισσότερες ή δεν ανανέωσες το στοκ στο πορτοφόλι ή το cardholder σου. Γιατί, γιατί, γιατί.

Άσε που…

Φυσικά, δεν είναι λίγες οι πιθανότητες που, και να έδινες μια παραδοσιακή κάρτα, θα κατέληγε σε μια στοίβα μαζί με άλλες κάρτες, ξεθωριασμένη μετά από λίγο καιρό και ξεχασμένη.

Σιγά καλέ, δεν έγινε και τίποτα…

Η γνωριμία που θα μπορούσε να καταλήξει σε ευκαιρία συνεργασίας, ή πώλησης, ή πρόσληψης, ή οποιασδήποτε άλλης πλεονεκτικής κατάστασης, έκανε φτερά. Δεν νομίζεις ότι είναι καιρός να αλλάξει αυτό;

Εντυπωσίασε!

Όχι μόνο δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς κάρτες no matter what, όχι μόνο θα γλυτώσεις από τα έξοδα τυπώματος μια για πάντα, αλλά θα εντυπωσιάσεις πιθανούς συνεργάτες/πελάτες με μια digital business card στην οποία μπορείς να αλλάζεις τα στοιχεία σου όποτε θέλεις, να συμπεριλαμβάνεις links και κυρίως να φαίνεσαι next-level επαγγελματίας! 

Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις μια digital business card; Επωφελήσου από την ειδική έκπτωση 15% που προσφέρει η Ergodotisi σε συνεργασία με την Covve, πατώντας εδώ.

Οι Covve digital business cards δουλεύουν με NFC και QR τεχνολογίες, ενώ διαθέτουν και companion app.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com