Υπηρεσίες Graphic Design. Μάρκετινγκ. Πληροφορικής. Ασφαλιστικές. Συμβουλευτικές. Νομικές. Λογιστικές. Μετάφρασης. Δημιουργίας κειμένων. Δημιουργίας βιογραφικών. Ακινήτων. Ασφαλείας. Υπάρχουν πολλές επαγγελματικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής και βέβαια υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που εργάζονται για τον εαυτό τους — και τις προσφέρουν.

Αν είσαι ένας από αυτούς, τότε σίγουρα κάνεις στοχευμένες γνωριμίες με ανθρώπους οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια για να μετουσιωθούν σε μελλοντικούς πελάτες. H ανταλλαγή στοιχείων επικοινωνίας με αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Το τελευταίο πράγμα λοιπόν που θες να σου συμβεί την ώρα που έχεις γνωρίσει έναν δυνητικό πελάτη, είναι να μην μπορείς να τον προμηθεύσεις με τα στοιχεία επικοινωνίας σου, ή ακόμη χειρότερα, η ανταλλαγή των στοιχείων επικοινωνίας να είναι απογοητευτική για τον δυνητικό πελάτη!

Γιατί σου έλειψαν και δεν τύπωσες νέες εγκαίρως. Γιατί δεν πήρες μαζί σου περισσότερες ή δεν ανανέωσες το στοκ στο πορτοφόλι ή το cardholder σου. Ή επειδή αυτές που έχεις είναι ξεθωριασμένες, λερωμένες, σκισμένες, outdated ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να δημιουργήσει κακή πρώτη εντύπωση.

Εάν είσαι ένας επαγγελματίας ο οποίος εργάζεται για τον εαυτό του προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες, εν έτη 2022, τότε χρειάζεται να φροντίσεις η ανταλλαγή στοιχείων επικοινωνίας να εντυπωσιάζει οποιονδήποτε δυνητικό πελάτη. Και μια digital business card σου δίνει το wow factor που υπολείπεται της παραδοσιακής.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς κάρτες. Θα γλυτώσεις από τα έξοδα τυπώματος μια για πάντα. Θα αλλάζεις τα στοιχεία σου όποτε θέλεις. Θα μπορείς να συμπεριλαμβάνεις links. Θα φαίνεσαι next-level επαγγελματίας! 

Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις μια digital business card; Επωφελήσου από την ειδική έκπτωση 15% που προσφέρει η Ergodotisi σε συνεργασία με την Covve, πατώντας εδώ.

Οι Covve digital business cards δουλεύουν με NFC και QR τεχνολογίες, ενώ διαθέτουν και companion app.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com