Προσλαμβάνεις; Black Friday προσφορές από την ιστοσελίδα Ergodotisi.com!

Για ακόμη μια χρονιά, η Ergodotisi θα “τιμήσει” το Black Friday προσφέροντας υπηρεσίες στους εργοδότες που προσλαμβάνουν, σε σημαντική έκπτωση!

Σχετικά με την Ergodotisi

Η ιστοσελίδα ergodotisi.com αποτελεί τη νούμερο 1 ιστοσελίδα εύρεσης εργασίας στην Κύπρο. Τη χρησιμοποιούν περισσότερες από 15.000 εταιρείες για να γνωστοποιήσουν τις θέσεις εργασίας τους στο κοινό, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτεροι εργοδότες στο νησί. Την επισκέπτονται περισσότεροι από 200.000 μοναδικοί χρήστες κάθε μήνα και αποτελεί την κύρια πηγή αναφοράς όσον αφορά την εύρεση εργασίας στην Κύπρο.

Οι προσφορές

Οι φετινές προσφορές της ιστοσελίδας ergodotisi.com δεν περιλαμβάνουν μόνο αγγελίες! Αν και οι τιμές των αγγελιών θα είναι μειωμένες κατά 30% όπως και στο περσινό Black Friday, την ίδια ώρα προσφέρονται ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, στο ίδιο ποσοστό έκπτωσης. 

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες θα μπορούν να επωφεληθούν των προσφορών σε υπηρεσίες branding που αφορούν sponsorship κατηγοριών απασχόλησης με logo και banner, παρουσία στο καρουσέλ της αρχικής σελίδας και δημιουργία εταιρικού προφίλ, καθώς και σε άλλες υπηρεσίες που αυξάνουν τη προβολή των αγγελιών όπως το Featured Job. 

Στοιχεία επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ιστοσελίδα ergodotisi.com τηλεφωνικώς στο 7000 7120, μέσω email στο companies@ergodotisi.com ή να αγοράσετε online τις αγγελίες σας με 30% έκπτωση πατώντας εδώ.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com