Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο διοργανώνει ολοήμερο συνέδριο με τίτλο «Δεξιότητες του Μέλλοντος» κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν οι σύγχρονες τάσεις και οι προκλήσεις του αύριο στην αγορά εργασίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, από τις 09:00 έως τις 17:00 στο κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία (Αίθουσα Πασχάλης Πασχαλίδης).

Το συνέδριο θα προλογίσουν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κ. Ιερόθεος Παπαδόπουλος, Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και εκπρόσωποι του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Την κεντρική ομιλία θα απευθύνει μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος η κ. Θέμις Χριστοφίδου, Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναπτυχθούν μια σειρά θεματικών από καταξιωμένους ομιλητές, όπως πρόβλεψη δεξιοτήτων, βελτίωση της προβολής των δεξιοτήτων και των προσόντων σε όλη την Ε.Ε., δεξιότητες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή και επιχειρηματικές δεξιότητες.

Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον νέων προκλήσεων, η ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς κρίνεται επιτακτική. Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, με το συνέδριο αυτό, φιλοδοξεί να αναδείξει το πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος όπως αυτό διαμορφώνεται στη σύγχρονη εποχή, όπου πλέον ο εργαζόμενος καλείται να ανταπεξέλθει σε μεγάλες προκλήσεις που απαιτούν συνεχή επιμόρφωση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, δημιουργικότητας, ικανότητες προσαρμογής στη νέα ψηφιακή εποχή και υψηλή ανταγωνιστικότητα καθώς η αγορά εργασίας δεν περιορίζεται στα στενά όρια της Κύπρου αλλά επεκτείνεται δυνητικά σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι απαραίτητη. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά και Αγγλικά. Για διαδικτυακή υποβολή συμμετοχής ανατρέξτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://tinyurl.com/tyzjkbk

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το 22391000.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεσμεύεται στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλα τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 45/2001. Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας/Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα διαχειρίζονται αναλόγως.

Για να δεις το πρόγραμμα πάτησε εδώ

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *