Η εξεύρεση εργασίας είναι πλέον διαδικτυακή. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι το άτομο που είτε αναζητά εργασία, είτε αναζητά αλλαγή εργασίας/καριέρας, θα το κάνει από το σπίτι. Μέσω υπολογιστή, μέσω τηλεφώνου, μέσω pad. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι η εταιρεία που αναζητά υπάλληλο, πρέπει να τοποθετήσει την αγγελία της στο ίντερνετ.

Φυσικά, μπορεί να δημοσιεύσει την αγγελία της στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Φυσικά, μπορεί να κάνει μια δημοσίευση στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι απήχηση, ωστόσο, θα έχει η αγγελία;

Πιθανότατα μικρή, εκτός κι αν δεκάδες χιλιάδες άτομα επισκέπτονται καθημερινώς την ιστοσελίδα της εταιρείας, και δεκάδες χιλιάδες άτομα ακολουθούν την εταιρεία στα Social Media channels της. Για το μεγαλύτερο ποσοστό εταιρειών όμως, αυτό δεν συμβαίνει.

Εδώ έρχεται η ergodotisi. Η #1 σελίδα εξεύρεσης εργασίας στην Κύπρο, έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ υποψηφίων και εταιρειών, βοηθώντας και τις δύο πλευρές να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Χιλιάδες υποψήφιοι οι οποίοι αναζητούν εργασία ή αλλαγή εργασίας/καριέρας, επισκέπτονται καθημερινώς την ιστοσελίδα της ergodotisi. Εκατοντάδες εταιρείες οι οποίες αναζητούν υποψηφίους αναρτούν τις θέσεις εργασίας τους στην ergodotisi, ενώ μετά την ανάρτηση, μπορούν να εμφανίσουν την αγγελία τους στις οθόνες όλων των σχετικών (με τη θέση) υποψηφίων, χρησιμοποιώντας την ανάλογη υπηρεσία. Αυτό το αναλαμβάνει η ergodotisi μέσω των Social Media.

H υπηρεσία αυτή αυξάνει τις θεάσεις της αγγελίας κατά 60% και η εταιρεία παίρνει όχι μόνο περισσότερα βιογραφικά, αλλά και σχετικούς με τη θέση υποψηφίους.

Εάν προσλαμβάνεις, τότε η ergodotisi είναι το εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιήσεις, καθώς παρέχει τους περισσότερους επισκέπτες και τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα εργοδότησης.

Δες τις υπηρεσίες που προσφέρει η ergodotisi εδώ.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *