Οι επαγγελματικές κάρτες είναι απαραίτητες, τόσο για μεγάλες όσο και για μικρές εταιρείες καθώς παρέχουν απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας σε πελάτες και συνεργάτες. Μα αυτό δεν είναι το μοναδικό πράγμα που κάνουν οι επαγγελματικές κάρτες του σήμερα. Ειδικά οι ηλεκτρονικές!

Εντυπωσίασε

Μιας και δεν χρησιμοποιούν όλοι ηλεκτρονικές επαγγελματικές κάρτες μέχρι στιγμής, μπορεί εύκολα ένας επαγγελματίας να εντυπωσιάσει έναν επίδοξο συνεργάτη, πελάτη, επενδυτή ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματία, με αυτές τις κάρτες. Ενώ οι άλλοι ακόμη χρησιμοποιούν χάρτινες κάρτες, απλά και μόνο παρουσιάζοντας μια ηλεκτρονική, ο υπάλληλος και η εταιρεία του δημιουργούν την αντίληψη ότι είναι πιο προχωρημένοι!

Τέλος στα περιττά έξοδα 

Ένα πρόβλημα με τις παραδοσιακές κάρτες είναι ότι πρέπει να κάνεις redesign και να τυπώσεις καινούριες, κάθε φορά που πρέπει να ανανεωθούν τα στοιχεία ενός υπαλλήλου, είτε πρόκειται για νέο email, νέο τίτλο, νέο τηλέφωνο, και ούτω καθεξής. Κάτι που αυξάνει τα έξοδα μιας εταιρείας. Μια ηλεκτρονική κάρτα σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσεις όλες τις πληροφορίες, αυτόματα και χωρίς κόστος.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Οι ηλεκτρονικές κάρτες δεν απαιτούν έξοδα συνεχούς εκτύπωσης κι έτσι μειώνεται η ανάγκη για κόψιμο δέντρων για παραγωγή χαρτιού. Γι’ αυτό και πολλές εταιρείες ανά το παγκόσμιο έχουν αποφασίσει πως σαν μέρος της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, θα χρησιμοποιούν μόνο ηλεκτρονικές επαγγελματικές κάρτες.

Look and feel techy

Ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να φανεί τόσο ο υπάλληλος όσο και η εταιρεία στην οποία εργάζεται, ως techy; Οι ηλεκτρονικές επαγγελματικές κάρτες είναι ιδανικές για τεχνολογικές (και όχι μόνο) start ups, για όλες τις εταιρείες που έχουν ως άμεσο στόχο να επενδύσουν στην τεχνολογία (και να το επικοινωνήσουν) ως μέρος της στρατηγικής τους, για όλες τις εταιρείες που θέλουν να ενισχύσουν την εικόνα τους ως tech-oriented αλλά και γενικά οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό!

Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις μια digital business card; Επωφελήσου από την ειδική έκπτωση 15% που προσφέρει η Ergodotisi σε συνεργασία με την Covve*, πατώντας εδώ.

*Οι Covve digital business cards δουλεύουν με NFC και QR τεχνολογίες, ενώ διαθέτουν και companion app.

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com