Η AIPFE Κύπρου-Γυναίκες Ευρώπης παρουσίασε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στο Think 30 στη Λευκωσία το νέο πρόγραμμα καθοδήγησης (Mentoring Program), απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 13 Ιουλίου 2022.


Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης και δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες μέλη της AIPFE, ηλικίας 18 και άνω.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη των ενδιαφερομένων προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις προοπτικές τους, να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να βελτιώσουν τη θέση και την απόδοσή τους, στο εργασιακό περιβάλλον τους.


Κατά τη διάρκεια των τριών μηνών του προγράμματος, Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2022, οι καθοδηγούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν εποικοδομητική επικοινωνία με τους μέντορές τους, η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών και πρακτικών
συμβουλών για συγκεκριμένους τομείς απασχόλησης.

Με περισσότερους από 20 εθελοντές μέντορες, μέλη της AIPFE, το πρόγραμμα προσφέρει τεχνογνωσία σε διαφορετικούς τομείς, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, τη δικηγορία, τις θετικές επιστήμες, την επιχειρηματικότητα, την υγεία και τη συμμόρφωση.

Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε γυναίκες που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο της επαγγελματικής τους πορείας ή αναζητούν περαιτέρω εξέλιξη στην καριέρα τους, ισορροπία στην επαγγελματική τους ζωή, αλλαγή σταδιοδρομίας ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν κάποια επιχειρηματική ιδέα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η Πρόεδρος της AIPFE, κ Δέσποινα Παπαδοπούλου, αφού αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του θεσμού, ανακοίνωσε μια σειρά από προσεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως είναι η υποτροφία CIM, ο νέος κύκλος του προγράμματος Women Fit for Business καθώς και η συνεργασία με το Women on Top.

Ανέπτυξε το όραμα της AIPFE για αυτή τη νέα ευκαιρία καθοδήγησης, υπογραμμίζοντας ότι βασική στόχευση είναι η ενδυνάμωση των γυναικών, μελών της AIPFE, που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της καριέρας τους μέσα από τη διάδραση και αλληλεπίδραση με ηγέτες και ειδικούς από διάφορους κλάδους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://aipfe.com/programs-initiatives/aipfe-mentoring-program

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com