Ο 26χρονος Γερμανός φοιτητής Eugen Merher, παθιασμένος με τις κάμερες από παιδί, παράτησε τις σπουδές του στο Communication Science για να ακολουθεί σπουδές στον κλάδο του φιλμ. Μια μέρα αποφάσισε να δημιουργήσει μια διαφήμιση. Όταν την τελείωσε, πριν 3 εβδομάδες, την έστειλε στην Adidas, μιας και η διαφήμιση σχετιζόνταν με την εταιρεία. Ωστόσο, δεν έλαβε καμία απάντηση.

3 εβδομάδες μετά, ερχόμενοι στο σήμερα, το σποτάκι του Γερμανού φοιτητή είναι viral, έχει γίνει θέμα σε ιστοσελίδες τεράστιου βεληνεκούς όπως η Huffington Post, μέχρι στιγμής μετράει κοντά στα 2 εκατομμύρια θεάσεις στο You Tube (στα σχόλια οι ανθρώποι πραγματικά διερωτούνται πως γίνεται η εταιρεία να αγνόησε τέτοιο σποτ), ο ίδιος έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις μέχρι στιγμής, ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο 26χρονος έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις συνεργασίας.

Ο Eugen Merher θα μπορούσε απλά να διαβάζει, να πάρει το πτυχίο του, να συντάξει ένα ορθά δομημένο βιογρφικό και να αναζητήσει δουλειά μετά την αποφοίτηση του. Αντ’ αυτού, είχε το θάρρος και την όρεξη να δημιουργήσει μια διαφήμιση για μια εταιρεία κολοσσό και να της την στείλει, αποφασισμένος να δείξει το πάθος, τις γνώσεις και το ταλέντο του, διαχωρίζοντας την ίδια ώρα τον εαυτό του από τον ανταγωνισμό. Αν και αγνοήθηκε στην αρχή, η ιστορία του αποδικνύει ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας δρόμοι προς την επιτυχία!

Δείτε τη διαφήμιση

 

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *