Οι συνεντεύξεις μπορούν να προκαλέσουν αρκετό άγχος στους ανθρώπους ανά το παγκόσμιο. Ειδικά αν είναι και οι πρώτες τους. Και ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ‘υποκριθούν’ μια κατάσταση ηρεμίας και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εκάστοτε συνέντευξης –έστω και στον μικρότερο βαθμό- κάποιοι άλλοι απλά τα χάνουν! Η τα έχουν χάσει ώρες και μέρες πριν.

Πάμε να δούμε 10 πραγματικά περιστατικά συνεντεύξεων:

#1 Τα παιδιά

Υποψήφια εμφανίστηκε στην εταιρεία με τα τρία παιδιά της. Και μπήκε μέσα στο γραφείο του συνεντευξιαστή. Με τα τρία παιδιά της.

#2 Ο στρατιώτης

Υποψήφιος φορούσε στρατιωτική ενδυμασία –μέσα στη μέση του καλοκαιριού- ισχυριζόμενος ότι… ιδρώνει εύκολα.

#3 Ο περίεργος

Υποψήφιος, που ο υπάλληλος της εταιρείας που τον σύστησε τον χαρακτήρισε ως λίγο ‘περίεργο τύπο’, κάθισε απέναντι από τον συνεντευξιαστή και αρνήθηκε να απαντήσει οποιαδήποτε ερώτηση.

#4 Ο σύζυγος

Υποψήφια μπήκε στο γραφείο του Υπεύθυνου Προσλήψεων με… τον άντρα της. Όταν ο Υπεύθυνος του ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει, προτείνοντάς του μάλιστα και πράγματα να κάνει για να μην βαρεθεί, ο άντρας της υποψήφιας απάντησε με ένα ξερό� ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ.

#5 Ο Πιτζάμας

Κατά τη διάρκεια πολλαπλών συνεντεύξεων μέσω skype, υποψήφιος θεώρησε ότι ήταν απολύτως φυσιολογικό (μετά και από κάποια οικειότητα) να εμφανιστεί στην κάμερα ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Με τις πιτζάμες του!

#6 Η προκλητική

Υποψήφια που είχε αιτηθεί για τη θέση διδασκαλίας, επισύναψε στο βιογραφικό της φωτογραφία της. Δεν είναι τόσο κακό, σωστά; Ολόσωμη. Γυμνή!

#7 Πρόταση γάμου

Ένα ζευγάρι πήγε σε συνέντευξη για να κερδίσει μια δουλειά στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, για τη Σαουδική Αραβία. Όταν ο συνεντευξιαστής τους ενημέρωσε ότι δεν θα μπορούσαν να μένουν μαζί, επειδή δεν είναι παντρεμένοι, τότε ο άντρας γονάτισε και… έκανε πρόταση γάμου στη φίλη του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Υπευθύνου Προσλήψεων.

#8 Ο δρομέας

Ακόμη μια ιστορία με συνέντευξη μέσω skype. Μια υποψήφιος ξεκίνησε τη διαδικτυακή συνέντευξη, με τον συνεντευξιαστή να βλέπει στο background τον ‘αγαπημένο’ της κοπέλας να βγαίνει από τα σεντόνια και να τρέχει μακριά από την κάμερα με τα εσώρουχά του.

#9 Ο Γερμανός

Μετά από μια συνέντευξη που κύλησε εξαιρετικά, ο συνεντευξιαστής κάνει μια τελευταία ερώτηση. ‘Ποιον άνθρωπο θαυμάζεις και θα ήθελες να μοιάσεις;’ Για να πάρει την απάντηση ‘Χίτλερ.’

#10 Ο καθαρός

Ο Υπεύθυνος Προσλήψεων, ενώ έπλενε τα χέρια του στην τουαλέτα, είδε έναν τύπο να βγαίνει από αυτή και να φεύγει, χωρίς να πλυθεί. Σκούπισε τα χέρια του, πήγε στο γραφείο και ετοιμάστηκε για την επόμενη συνέντευξη. Μαντέψτε ποιος μπήκε και άπλωσε το χέρι για χειραψία!

Οπόταν, την επόμενη φορά που θα σκεφτείς ότι δεν τα πήγες και τόσο καλά στη συνέντευξη, θυμίσου αυτό το άρθρο!

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *